Wednesday, November 21, 2007

What A Cloudy Day :(

ari ni ari yang menyakitkan atii.. tah arr.. dari pagii sampaiii aa ke ptg ni. sume nye menyakitkan ati..

pepagi lepas masuk keje aku da gi bank.. nk draw duit blanje sket yg abang masukkan semalam. gaji da dekat 2 bulan dapat.. nk tggu gaji lagi ni lemauu sket.. huh..

masa nk g keje tadi da try draw kat petronas.. tak leh.. nk isi minyak pakai auto debit pon tak lehh.. sib baik minyak ade lagi.. cash da la kering ni.. ermm kat bank try lagi.. tak leh gak.. aku pon g ar tanye kat kaunter tu.. diorg suh aku update buku. aiseyyy... buku da la kat umah..

pastu aku pon pikir, penting ni nk kena clear kan hal ni.. aku pon tghri tu dlm kul 11 gi aa balik umah.. 1/2jam perjalanan. da amik buku, siap bawak mak aku lagi nk g bsn.. aku pon gi aa bank tu kat area umah aku tu..

ermmmm... sakitnye atiii.. tak leh setel lagi.. adoiiii aii.. benganggnyeeeeee.......!!

masuk opis nk melambak2 keje.. staff plak buat surat salah taip la ape la.. pastu jbt tu pulak suh aku pinda sket surat yg aku bagi dorang.. da ngaku salah dorang tp suh aku pinda.. banyakk cantekkk....

last2 staff aku pon kena marah... org tu kena gakk.. aku suh je dorang pinda dulu surat dorang tu, baru aku buat.. hehehhe..

arghh... bosann betul laaaaaaa.. bile la nk setellllll prob aku ni weiiiii bankkkkkk!!!

Tuesday, November 20, 2007

Newbies