Friday, May 25, 2012

Honeymoon?






Tuesday, May 15, 2012

Photoshoot time!!!!!

D.I.Y sajeee... hihihihihihi...

Gambar sebulan lebih yang lalu. Masa lepas2 buat birthday budak2 ni. Balik keje tgk ade banyak belon berterabur dalam rumah. Tetiba TING!!!! Idea sudah mariii...

Bentang kain baru beli kat Ikea...

bawak keluar segala belon yang ada... dannn

TADAAAA....!!!!






















































































Tetiba  teringat yang sejak Khalif lahir ni belum pernah lagi kami berphotoshoot satu family. O-owhhhhhh... sebelum terlambat baik usya2 dulu n cari the bestt package. wink-wink... sebelum terlambat tuuuuuu!!!! :p


Thursday, May 3, 2012

Congrats to Azizulhasni (Cyclist)



p/s:
 Anakbuah saya amalkan minum Herbalife Tea Mix terutama semasa main futsal. Lebih bertenaga dan tidak penat.... 


p/s:
Saya sendiri lepas amalkan Herbalife Tea Mix, terasa luarbiasa! Sebab sebelum ni kalau keluar ke shopping mall dr jam 2pm hingga 5pm, bila balik da terasa penat sangat sampaikan dinner pun malas nak masak. Lepas tea mix, dari jam 11am hingga 6pm di shopping mall.. balik singgah tesco lagi sampai 8pm, tak rasa penat pun! Sebab Tea Mix memberi tenaga!


Berminat untuk mencuba? Boleh contact saya (info di sidebar kanan)

Wednesday, May 2, 2012

A famosa je...

A FAMOSA RESORT

19-20hb APRIL, 2012































Just a short vacay coz got cheap  package thru MATTA FAIR.
1 bedroom condo just cost me only rm40 for 2d1n stay...
Children had fun there coz they loves animals. But location from 1 show to other show is quite far... bepelohhh ketiak!
1st nite, went to PARAMESWARA, Umbai for dinner. Superb!!
2nd nite (last day b4 going back home) went to Kuala Sg,Duyong (as suggested by Abg Beca).. but feel dissappointed with the meals n service. Price also! Hmmmpppp......

Our next vacay is on June! cant waittttttt.....huhuhuhu..