Monday, March 17, 2008

Tadaaa..

Monday yg blues... bosan2 tgk fail atas meja, aku terus transfer file dr hp ke pc. then timbul keinginan utk memblueskan lagi diri ni... ehehe. kelakar bila tgk balik gmb damia tgh makan timun. masa ni kat Uncle John's, breakfast. Order roti tak bakar utk si kecik tp cam tak best la pulak. N dia pulak bukannye makan tapi abes di kiraikan n sepah2 atas kusi n floor. Tu yg bagi makan timun tu.

Bawah ni plak gmbr sebelum gi bday Nasya. Masa ni tgh tggu ayah kat stesen lrt cempaka, ayah dr phg. Terpaksa g Mcd dulu beli fries supaya dia tak meragam. Actually mmg dah meragam pon since dah bersiap 1 jam tp tak kuar2 jalan lagi. So nk bagi mood dia ok, nk g besday party kan.. kena la bwk dia jalan2 naik kete.. n g mcd.

Ni pulak anak dara keletihan! hehehe.. masa ni odw balik dr keje. Damia pon dok sorang2 jek kat belakang coz my niece cuti. Tau2 dia da ternganga.... hehehhe.. Tah apa la dia buat kat umah Ibu Min (babysitter) agaknye sampai kepenatan camtu skali..



3 comments:

Marcia Marchi said...

tu diaaaa.... lena betul damia tidur huh? hikhikhik

PuteriSatu said...

alhamdulillah dah jumpa balik blog ni....sue..akak terhilang link ni dulu....damia dah besar kan...sedar tak sedar je....sama cam aqilah dok dalam carseat sedar tak sedar dah lelap...

Sue said...

mama aqilah, thx coz da jmp balik link ni.. hehehe.. seronok tgk anak membesar dpn mata kan?