Friday, January 4, 2013

Usaha untuk hamil : PB + Maharani

Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan untuk menimang cahaya mata.. namun ada sesetengah pasangan lambat dan susah untuk mendapat zuriat..jangan berputus asa...Mungkin ada rezeki untuk anda selepas mencuba PB + Maharani..siapa tahu;) 


Khasiat HERBA MAHARANI :

a. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan

b. Menyelesaikan masalah senggugut, haid tidak teratur dan masalah keputihan.

c. Merangsang hormon estrogen dan progesterone serta melancarkan peredaran darah.

  • Haid tidak teratur disebabkan PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome ) merupakan salah satu penyebab masalah sukar untuk dapatkan anak. 
  • Otot rahim tidak kuat juga penyebab kandungan gugur pada awal kehamilan.
  • Masalah hormon yang tidak seimbang juga penyebab masalah kesuburan di kalangan wanita.
Insyaallah dengan pemakaian PB yang konsisten dan pengambilan Maharani secara berterusan akan membantu anda menyelesaikan masalah2 di atas.


 Apa Kaitan PB Dgn Herba Maharani?? 

  • KEDUDUKAN RAHIM - PB akan menstabilkan kedudukan rahim dan rahim akan naik ke posisi yang sebenar, setelah itu, ia sudah bersedia untuk prosesKEHAMILAN
  • F.I.R - dlm urat-urat benang PB akan membantu melancarkan darah keseluruh badan secara ti dak langsung, ia akan membantu menyuburkan kita.
  • KEGEMUKAN - kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan jadi PB sangat-sangat membantu untuk menurunkan berat bdan.
  • HORMON - pemakaian PB yang mengandungi F.I.R dan pemakaian secara konsisten 8 jam sehari akan membantu menstabilkan hormon secara semula jadi.


Cara Makan Herba Maharani  
Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba
jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

CONTOH CARA MAKAN HERBA MAHARANI


Tempoh haid anda 4 hari. Maka hari ke 5 sudah boleh mula makan Herba Maharani sehingga hari ke 16 (satu kotak = 300 biji = 25 biji pil kecil X 12 hari).

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang samaYang penting, kita sentiasa berusaha.. Dengan pemakaian PB dan amalan Herba Maharani juga adalah salah satu usaha yang  telah terbukti berkesan. Call/SMS/Whatsapp :


Sue

 019-228 9693
*credit to zetteremli for info.
No comments: