Wednesday, May 29, 2013

Mood excited rumah baru!

Alhamdulillah.. kunci rumah sudah dapat!! Actually bulan March lagi dah dapat Vacant Posession.. baruu nak update. hahahaha...

So sekarang kerja saya adalah usya dan berangan... Berangan macam-macam... 

Suka pergi survey barang2 untuk rumah, hood la.. hob la.. kabinet la.. tak kisah la ade bajet ke tak, yang penting puaskan hati dengan mood berangan! hehehe... 

Lagi satu, bila banyak survey kita bole tau kat mana murah, kat mana ada promo...

Tapi susah nak ajak mr hubby sama.. sebab dia tak suka layan berangan2 ni.. hehe 








Izzara dah 4 bulan. Kejapppnyeeeeeeeee....  Kakak sibuk tanya bila boleh bagi makan bubur... sabar.. sabar... ehheheh

ok bye

4 comments:

SiTi said...

sonok nya da ada rumah sendiri... mood nak deco2 mesti membuak2 kan... klo bleh semua nk buatkan....

mama lieyna said...

1waaah tahniah.. happy 4 u :-).. suka..suka.. berangan dl, nnti mana tau blh jd nyata..

Wiiii si kecil dh besar..comel sgt!

Lily@MamaZaraZareef said...

alololo..comeinye izzara..nway,congrats umah dh siap. bila plan nk pindah msk tu

Azra Shereen said...

Wah.. Nk renovation panggil la saya ye :) www.nizarozz.blogspot.com 0176396667