Monday, December 16, 2013

Apam Ladybird & Bee..


Salam..

Lama tak update

Takde idea... semua hanya dpt diluah dalam hati

Tak mampu nak luahkan di sini.....

Mode sangat bizi

Sebab anak nak masuk sekolah rendah....

ada yg nak masuk tadika..

Sudah besar rupanya mereka... sob..sob...sob.. rasa macam baru je gomol2 diorang


dan bizi nak mengemas

sebab hujung bulan juga bakal berpindah ke teratak impian :)






Tapi masih sempat ambil order yang masuk...

Apam Ladybird & Bee... 300biji, customer order utk wedding event di Semenyih.. 

Alhamdulillah, hasil google, jumpa juga mereka dgn blog ni

p/s: Order cuma akan diterima bila delivery utk sabtu malam, ahad, isnin dan selasa...... tapi isnin dgn selasa tu kena self picked up area Kajang... Sabtu ahad, delivery luar kawasan ada sikit charge :)

Jumpa lagi... Daaaaa :)

1 comment:

mama lieyna said...

Haiii.. lama menyepi, timbul balik...haa dh berbisnes dah.. tahniah,,, moga terus berkembang maju.. :-)