Thursday, February 20, 2014

Weekend @ I-City : ok menarik juga ;p


Salam...

Rinduu nye nak bebel dalam blog. Hari-hari bukak.. cerita banyak tapi nak diadaptasi dari dlm kepala ke penulisan tu yg jadi masalah.. sebab dah berapa kali post yg jadi draft, last2 kepam dlm draft box je la..

So hari ni saje nak bagi cuci mata. 1st time kitorang pegi I-City masa khalif kecik lagi, umur setahun kot.. masa tu takde lagi red carpet la ape la... kosong banyak... wetworld pon takde lagi.. masa tu tapak wetworld tu adalah tanah lapang yg org park kereta... 

Last weekend kami pergi. Waaa menarik!! Dalam kepala dok pikir one sweet day nanti bole jadi macam USS ni.. ok, statement mesti positif. Baru bole maju ;)

Memandangkan entry ni da belambak gambar kat bawah.. so malas pulak nak taip panjang2. Jom tengok gambar jommmm




Izzara 1st time datang I-City.. ni la satu2 nya anak yg mata bulat.
 Yg lain mata kecik/sepet heheh




5 org dalam gambar. 5 expression muka.
 Damia muka cuak sebab ternampak 'House of Horror'







Bukan senang nak snap gambar Khalif ni. Mujur Messi pegang bola.. dapat la suruh dia pose..



Yang bawah ni.. errrr..aaa...eeerrr... HOVER OK!!! 



Siap laga-laga pipi ye banggggggg....






Kesian dia.. jadi bahan eksperimentasi anak-anak.. 












Ok dia da pandai pose dah.. hahaha











Yang ni memang faveret superhero dia... tak payah suruh dia da ajak bergambar kat situ


Overall puas hati juga. at least anak-anak rasa happy... cuma nak masuk Snowalk tu rasanya tunggu la dulu. Aku tak bersedia lagi nak menahan sejuk kat dalam tu. Masa 1st time dulu pegi, masuk pun aku rasa 10minit je aku tahan dalam tu... macam nak beku jantung.. pastu skang ni tatau la macamana kan... dulu kat pintu masuk pun rasa macam masuk dalam peti air bhgn freezer je.. 

Ok bye


2 comments:

Muhammad Taufiq said...

Dah follow blog awk :)

Mohon follow kembali blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

gee ryder said...

Aku langsung xpernah pergi icity ni.
sejuk giler yer snow walk tu