Friday, March 27, 2015

Jalan² ke KLIA2 - Atok balik Pekanbaru


Salam...

Atok nak balik bercuti ke kampung halaman di Pekan Baru. Maka ke KLIA2 la kita yea ngantar atok naik kapal terbang. Ni 1st time atok naik kapal udara. Biasanya atok naik feri jek dari dumai tak silap. ke melaka eh.. tah la..ehhe... 

Lepas hantar damia n khalish ke sekolah,  terus kami ke airport. Tu pun diorang tak tau yg adik2 n ibu ikut gi airport. Kalau tau..konfem masing2 tak nak gi sekolah.  Ngengada... ni 2nd time ibu pegi klia2. yg 1st time tu tak sempat pon nak jalan2..just touchdown je dari sabah ujung tahun lepas, terus masuk perut bas. Kali ni dapat gak la cuci mata.. cuci poket sekali haha... 

Ala tapi takde gambar dgn atok. Bateri kamera pun dah blink-blink ajek. Hp pulak..erhmm ibu da seminggu lebih pakai hp cokia jek.. Notes tak boleh charge sbb problem. Nangis nak terbang duit.. tak mampu nk beli hp riban2 dah.. beli yg asal bole whatsapp, fb, google aje la... :p

Gambar2 masa kat KLIA2. Harap mahap yea... gambar sesaje.... heheheh
















Ibu dah berangan nak balik kg atok jugak nanti. Sebab nak jalan-jalan ke Padang, Bukit Tinggi..Istana Pagaruyung.. Bestnyeeerrrr.. Tempat tinggal tak susah sgt kot.. Hahahah nak free boleh tido kat rumah Onyang (nenek mr.shuben).. agak2 ade duit juta2 sampai billion tu bole la duduk hotel.. kekekkekekek

Ok kita tunggu promo free seat AA.. wehuuuuuuu!!!

Love,
SueQaisara

No comments: