Tuesday, April 22, 2008

Cuti-Cuti Di Primula Beach Resort


Baru2 ni aku berkesempatan ke Terengganu (again *wink*) sempena menghadiri satu seminar di Primula Beach Resort. Kesian Damia, kena tinggal lagi but this time tak stay rumah makngah (my sis) since dia ada appointment dgn doctor. So damia tinggal dgn opah jek la, nasib baik ade anak2 buah yg boleh tengok2kan damia. Sebab my mom da tak larat nk kejar2 damia lagi.. hehehe


My fav. activities are shopping, shopping & Shopping! Apa lagi, Pasar Payang la jadi mangsa. Owh owh.. my money actually became a victim! Phew~ Berpeluhhhh akakkkkk (style Ogy yek..) pusing2 1 floor tu, carik kain batik yg cantik dan harga yg berpatutan.


Lawa ke kain ni? Macam batik tak siap je.. aku tak berkenan la.... :)





Kalau bole sume nk dibeli.. Tapi buat rugi je.. design yg sama wat pe. hehe...
Ni my fren tgh sebok memilih.. Yg tudung pink mmg tak sedar diri.. Da shopping gile2 masa Pesta Kraf kat Jalan Conlay, tapi still nk berbatik2 lagi.. (jgn mara aaaa...)



Tadaaa.. Ni la plastik2 yg mengandungi pelbagai kain batik... Yg 2nd visit nye pulak tak sempat nk snap pic..









Okey, sampai sini dulu. Akan di update lagi di lain hari okey!
p/s : sungguh comel Damia memakai kaftan, sampai 5psg aku beli. hik hik hik...gmbr later on ok.






















2 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

leh la wat stok tuk bj rayer erk

Marcia Marchi said...

woaaahhh.. sakan shopping!!