Monday, April 7, 2014

Birthday celebration at Taska.



Entry tertunda..

Bulan January lepas, taska anak-anak buat sambutan hari jadi utk anak2 taska yang 
birthday nye bulan januari hingga mac.. 

Memandangkan izzara lahir 12 Januari, Damia (9 mac), Khalish (16 Mac) dan Khalif (25 Mac), so kita join je sekali harung... heheh...  Masa tu pun memang sesuai sgt la. Nak buat bday party kat rumah pun memang tak sesuai sebab baru pindah, rumah memang huru hara!!! Kotak pun penuh lagi kat hall masa tu..  bila cikgu taska bagitau nak celebrate birthday terus.. Alhamdulillah...... :D




Sebiji kek, share 4 orang... cantik no. tu kan? ingat nak susun 1-3-5-7 tapi damia nak nombor dia sebelah izzara jugak... jadi la 5-3-1-7





Bday girl yang kemain ligat lagi.. 









Buah hati pengarang jantung.. macamana nakal pun, kowang tetap permata hati ibu.
 Dunia Akhirat. 


Masa beratur utk cake cutting session memang mencabar betul. Macam-macam ragam.. yang cuit2 kek dgn jari then jilat..yg berebut kek dgn kawan.. hehe kelakar la!












Meronta-meronta dan menangis bila kakak pegang tangan dia.. kalau lepas, memang habis laaa kek tu.. hahaha



Cikgu siap bagi hadiah dan goodies..


Birthday girl... 
Cantik nye duduk.. hihi




Abang.. kelakar bila suruh senyum. Kontrol gile... 




Khalif.. cikgu bagitau, dia kat taska jenis senyap je.. takde nak main havoc2 pun.. cikgu tanya, kat rumah pun macam tu ke? heeee.. kat rumah dia la raja!! mulut memang pandai bercakap kalau kat rumah..

*spot the monitor?? taska ni ada cctv ok..


Kakak... puteri hati ibu. 

2 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii..sukenye tgk kek tuh..comel tgk bersusun2 nombor tu kan..hehehehe..senang bday anak sambut sekali harung..kat taska plak kan mesti diorng seronok celebrate ngan ramai kawan..=)

aIEn said...

hihi somel je sume =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)