Monday, October 20, 2008

ICT Class pulak..

Pagi2 dtg ke ILPBT, pas santap2 sket nasi lemak ngan milo, terus gerak ke Pusat ICT MPK. Sejam gak perjalanan. Nak tido pon tak bole sbb bas gegar2. Pening kepala.

Ok now dlm kelas ICT. Macam biasa la.. kelas2 camni sume utk newbies. Akakk dah hustler.. huhu belagak la pulak. Yea la.. blajar cemana nk bukak google.. yahoo.. nak save picture from internet.. nak delete history. Alahaiii.. tu yg aku dok surfing n blog hopping jek! Sempat update blog lagi ni ha..

Jap gi time minum plak.

Ermm.. Imegresen kat ne la plak kat sini? Kwn2 kata sebelah ni je tapi aku tak nampak pon. Nak wat passport. Seb baek leh claim. Huhu.. untung gak buat time ni. Tahun depan just buat utk abang ngan damia jek la... :d

Ok nak pi minummmmmmm....

2 comments:

JHaZKiTaRo said...

a'kum. i've linked your blog in mine. :)

Sue said...

wsalam. tq. i already link urs.