Wednesday, October 1, 2008

Salam Aidilfitri 1429H





Salam Aidilfitri 1429H utk anda semua terutama sanak-saudara tak kira di mana anda berada, dan tak kira la samada anda baca ke tak blog ni (hehe), rakan2 tak kira lah rakan skolah ke, rakan 'u' ke, rakan kerja ke.., tak lupa kepada rakan2 bloggers/fotopages sekalian tak kira di bumi mana anda berada dan juga kepada bloggers/fotopages even anda bukan rakan dan tak saya kenali.



Maafkan andai ada keterlanjuran dari kata2 atau tulisan saya.

6 comments:

Yat Ekhram said...

sue...

selamat hari raya :)

selamat bergembira beraya ngan hubby & damia..

hati2 di jalan raya & sile-silelah dtg umah =)

rabiatul adawiah said...

selamat hari raya.maaf zahir dan batin untuk makcu bobot and family and not forget orang cheras speceli 'apah'

sue said...

eyt sue..
selamat hari raye dari saye sefamily.. =)

sue-khairul-erin

Amy Z! said...

Selamat Hari Raya.

Terima kasih melawat blog Amy yang tak seberapa itu. :-)

Semoga happy2 selalu. :-)

Wana said...

Sue.. aku dah tag ko.. apo lagi jawab.. jangan tak jawab

supermummy said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin dari supermummmy & family!