Wednesday, October 8, 2008

I'm Away..

Yea.. hari ni last kerja. Esok pagi2 akan berangkat ke.. tak jauh..kat Morib jek! Kursus selama 3 bulan.

9 Okt 2008 hingga 24 Disember 2008

Jenuhhhh okehh! Kain baju aku tak pack lagi. Malam tadi baru packed Damia nye.. malam ni berangkat ke Semenyih. Anto Damia dok umah akak aku. Huhuhu..

Sejak tau aku kena kursus, aku da hint2 kat Damia 'Ibu kerja..Mia dok umah makngah ekk'

Balik raya dr Phg, aku gi umah akak. Sampai je depan umah, Damia da monyok.. Nampak pulak makngah kuar bawak payung menyambut anakbuah..Lagi la Damia mengepittt kat ketiak aku. Pastu tetiba nangis. Adoihh... Tapi lama2..ok jugak la nmpk gaya.

Kemarin aku tanya 'Bole tak dok umah makngah?' Dia nampak ok.. kalau tak dulu sure dah merengekkk2.

Okey..kawan2. Ada masa aku update lagi. Doakan kesejahteraan aku kat sana nanti. Dan paling penting, kalian doakan kesihatan Damia. Hope tak demam etc. Kalau tak susahhhh akakkkk~~

Salam.

1 comment:

marsha said...

sedihnyaaaa.. 1 pun nak kena kursus induksi bulan depan selama 2 minggu.. tatau mcm mana nak tinggalkan anak yg masih breastfeed ni.. huhu