Tuesday, April 17, 2012

A New Look of me!!!!




TQ Allah... TQ Herbalife

My Own Testimony:


Lose 5kg in the 1st month

BIG PROBLEM time nak beli kasut baru. Dulu bole masuk saiz 7-8. Lepas deliver damia, terus saiz 9 je. Lepas deliver khalish, bole muat saiz 10. Lepas deliver khalif...... 10 - 11 pulak. Now? Bole muat saiz 8 youuuuuu...... :)

Dulu kaki selalu bengkak. Time pregnant lagi macam kaki gajah! Now.. kaki sudah comel :)

Dulu kalau kena cucuk nak amik darah sure nurse @ doctor susah nak cari urat. Now.. sekali tengok je da bole terus cucuk ke urat :)

Dulu kalau t-shirt sure pakai saiz XXL... Kalau XL pun macam sarung nangka. Now.. L sudah bole masuk!!! Walaupun tang perut nmpk mcm nangka tapi still ok la kan? hehehe :p

Lengan dan tangan da makin kecik.

Spare tyre @ layer2 kat belakang badan da kurang...

Kulit cantik dan licinnnn je..

Yang penting, tak perlu dah jamu perapat ke manjakani ke... yang ni konfem RAPAT!!! agagagagaaaa....

Syukran.....




Sape2 yang berminat nak jadi lebih sihat, nak turunkan berat badan atau nak naikkan berat badan.. yang ada skin problem... Boleh contact saya.

017-276 8818

sue.qaisara@gmail.com




Kepada sape2 yang rasa ragu-ragu dengan keupayaan produk @ syarikat.... samada syarikat herbalife ni kukuh ke tak ke... apakata terjah website dibawah.


Bulan May nanti event terbesar herbalife akan di adakan di Singapore. DIanggarkan lebih 23ribu distributor dari 13 buah negara akan hadir. Speakers sangat2 hebat... Ada CEO Michael O.Johnson, Dr.Luigi... Chairman Club Member Stephen Gratziani (very handsome guy, kalah Anuar Zain). Konfem gempakk sebab ini event terbesar herbalife di RANTAU ASIA PASIFIK!!

Nak tau lagi kat mana event macam ni di adakan? KLIK link di bawah:




p/s: tatau pasai pa tak leh tukar color font... sape tau..sila tolong!!

3 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

Wah sue..memang semakin anggunlah skang!! InsyaAllah one day nk try gak herbalife ni. Wat ms skang lom mampu lg sbb duit byk nk guna utk keperluan2 lain..huhuhu

Amiizaa2001 said...

congrats sue :):)
kak mieja tumpang happy+seronok....

Sue said...

lily,
thx! jgn lupa nnt bila da ready, hello2 sue yea. heheheh.....

****

k.mieja,
thx kak... nk slim mcm k.mieja nanti..hehehehe...