Monday, November 3, 2008

Damia's new fren

Damia da ada kawan baru. Dia sukeee sgt2. Sampai lupa kawan2 lama.


Ni la kawan baru damia....




Feeding bottle by MAM. Beli last 2 week kat mothercare, alamanda. And of course it's BPA FREE!

Teat dia leper.. kalau damia suck seolah2 mcm bagi dia bf (sape yg bf tau le rupa cemana kan?)

Harga?? Sebotol cam gambar ni (kalo tak silap saiz ni la damia nye) RM35/++

Next visit to mothercare ---> will grab more MAM bottles. So avent yg ada skang (dlm 5botol) will go to the bin. Huhu..

And mcm nk try Tommee Tippee punye bottles gak la. BPA Free gak! Maybe for my coming soon baby kot?

4 comments:

DYLA said...

oh damia dah tukat bottle ye.. tu la tgk tommee tippie tu mcm best plak..

azura -nazs- said...

ingat nak beli MAM bottles for zara gak, tapi dia punya teats breast-like kan, takut dia tak suka jek. penah bagi dia botol susu breastflow, she refuses to suck!

Marsha~ said...

woaaahh.. sume dah tukar bottle ni?? anak dara sy jugak masih setia dgn breastflow sebab dia refuses teats lain ni... teats mummy dia jugak yg best katanyelah.. huhu

Sue said...

yes all..

nazs, nape zara tanak? u can bf dia?

damia mmg suke sampai bottle avent tu dah kurang guna dahh..