Wednesday, November 26, 2008

Piccas everywhere

Yg bwh ni gmbr last 2 weeks kot. Da lama tak bwk damia gi playground. Asik janji nk g je tapi tak dpt2. Last2 pegi gak walau da lewat ptg (6.30 dah time kuar rumah). Happy sgt2 budak kecik ni.. tapi cian la tak puas main. Sampai tanak turun dari buaian ni tau!






Weekend ni rasanya nak bwk lagi la damia g main2. Hope dia leh main sepuas2nya......

Lokasi : Taman Tasik Permaisuri, BTR





Yg ni gambar mesra2 antara ibu ngan anak. Gmbr sebelum damia mengganas.... abes dihimpapppnye ibu dia ni yg kelemasan ngan bau pampers bacinnn dia tu. Montot atas muka aku.. bole?????






Yg ni gmbr ala-ala tomboy le plak. Damia sendiri pakai topi cam tu. Bukan ibu atau sesapa yg pakaikn ekk... Tgn tu dia try buat PEACE.... hehe..gedixx




Yg ni gmbr ala2 tomel le tew... Geramm nye.. wenduuu kat anak ibu ni... Muahsss







Ok.. ni gmbr masa simulasi makan beradab kat Impian Hotel, Morib. Sume yg kita pakai ke.. buat ke.. cara makan ke.. sume ada markah. Yg d bestnye, Dato aka pengarah ILPBT, pegawai2 n Pn. (alamak leh lupa plak nama dia) tegezut coz batch kitorg paling sikit, tp mampu buat seolah2 ada 50 org yg handle. N dorg tegezut tgk kad jemputan, kad menu, door gift yg bole kata mcm dinner yg betul2 kejadian punye.. hehe







Tgk la.. mak buyung bwk perut ni. Tetap nk vogue d vass punye. Hehe..




Ok.. yg bwh ni plak gmb pekan Pengkalan Hulu, masa kitorg gi last week. Rinduuuuuuuuuu sgt suasana dan bau waktu pagi2 kat sana. Pekan ni kecik je.. tapi pada aku besar maknanya. Kenapa? Aku je yg tau.. hehe






Ni gmb karaoke kat BayView Beach Resort, Batu Feringghi, Penang. Hari 1st sampai ke utara.






Yg bwh ni gmb lawatan ke Taman Perbandaran, Penang. Jauh tersorokkkk.. Cantik tmptnye. Kalau bercuti kat Penang nnt, nak ajak abg ngan damia gi sini la.. besttt tauuu







Hari terakhir di Pengkalan Hulu sebelum gi Taiping. Masuk Betong (Thailand) , sempadan je ngan mesia (ikut perak). Happening gak town dia. Aku ingatkan town bodo2 jek. Hehe..

Kedatangan kami disambut oleh gadis2 jelita ini....





Hehe sbnrnye budak2 ni budak skolah, buat perarakan sempena ape tah.. Pelbagai peringkat umo. Rasanye paling kecik 4thn kot, comellll sgt.. Yg besar maybe 17th la kot.. Suke tgk costume dorg.





Okeh.. gmb atas ni adalah AKu di Piyamit Tunnel. Dulu masa zaman komunis, ni tempatnye terowong dlm tanah, yg tembus ke mesia.


Ok.. sekian saja... hehe


1 comment:

green apple said...

amboii....buyung pun buyung la, janji vogue ok.

Lawa la dress ko.