Monday, July 19, 2010

Monday itu Biru

Hari Isnin.

Monday Blues...?

Tapi memang selalunye hari Isnin buat mood tak menentu. Mood nak bekerja tu belum 'marii' lagi.. huhuhu.. Internet kat office pulak dah nk masuk 3 minggu asyik down je. Time2 mood tak marii ni selalunye aku akan buka Internet dan surf pekeliling2 yang baru * dan jugak yg lama *. Kemudian print-out dan simpan dalam fail. So kalau nak audit nanti senang la kerja, tak payah nak cari2 lagi.

Weekend... ermm tak de apa yg menarik. Sabtu bangun lambat.. rasanya dlm kul 9pagi kot.. anak2 dah bangun dan main2 kat luar bilik. Nasib la duduk dgn mak lagi. Hihihi.. aku biarkan aje diorang main2. Aku pulak malas sgt nk bangun sbb malam tu tido pun lambat sbb ikut pergi operasi. Operasi apa??? Hehehe tapi bukan operasi cegah maksiat la. Nanti kalau da dapat gambar nanti aku tepek kat sini ek...

Skarang ni, dalam hati ada taman tak sabar2 nak cuti. Dah siap2 apply dah. Dato' pun dah sign. Next week akan bercuti selama 1 minggu. Yehuuuu...!!! Insyaallah kalau tiada aral melintang kami akan ke satu destinasi.. Tapi dalam mesia je pun. Tak kisah la... janji anak2 happy!! Damia pun dah tak sabar2 nak pergi. Hihihi...

Ok pasal Khalish pulak, skarang ni da pandai 'gaduh'. Kalau damia marah dia... nanti dia kejar damia dan babab akak dia tu. Hehe.. comel tau! Pastu dia sendiri menangis guling2... Pastu kalau damia babab adik dia yg nakal tu *padahal damia lagiiiiii nakal* nanti aku pun akan buat2 marah damia sbb babab adik dia. Pastu aku akan pujuk2 manja khalish sbb kesian dia kena babab. Pastu khalish pon akan pura2 menangis sambil tutup2 mata dgn tangan. Comel kan....? hihihi...

Ok la.. seperti biasa. Tiada gambar. ehehheheh....

2 comments:

mamalieyna said...

seronoknya khalish ada kwn kt rumah..sweet kan adik & kakak!..ayep sorang2 je..tp dia pun dh pandai buat2 nangis skrg ni..saje nak wat lawak ngn kite..terhibur rasa hati! ^_^

Sue said...

ye ke.. hihi mesti comel dak ayep tu! takpe sementara sorang2 lagi ni, manja abis2 dulu ye ayepp.. nnt da ada adik nnt susah sket nk manja2...ehhe