Tuesday, July 20, 2010

Pameran Hartanah


Suka nak war-warkan kat sini...Pagi tadi dah buat soft-launching Fiesta Kajang. Tak sabar nak tunggu hari berlangsungnya nanti.
Apa yang menarik? Ada...
  • Pertandingan Mewarna
  • Pertunjukan Muay - Thai
  • Pelbagai booth jualan
  • Ada booth utk Susuibu.com

Dan paling penting di Fiesta ni nanti adalah pameran hartanah. Kalau tak silap, ada 18 buah syarikat developers yang terlibat dalam pameran tu nanti. Dan kalau tak silap juga total exhibitors ada dekat 100 jugak la...

So sape2 yang berhajat nak beli rumah kat area Kajang ni boleh la datang beramai-ramai ke Fiesta yang berlangsung dari Jumaat 30 Julai hingga Ahad 1 Ogos, 2010. Lokasi adalah di Dataran Prima Kajang.. dekat dengan Giant Prima Saujana. Boleh google maps ok.

*area Kajang bermakna semua hartanah di dalam kawasan Cheras-Kajang-Bangi-Semenyih. *

Dan FYI juga, harga rumah double-storey kat area Kajang ni paling murah pon dalam 260k. Tu untuk new development ok. Kalau nak belah2 Bandar Mahkota Cheras tu, the latest project punya harga untuk double-storey intermediate pun dalam 400k. So kalau nak murah2 tu kena la duduk di ceruk dunia.. eh silap.. kang tak pepasal kena saman pulak. Melainkan kaum family mmg dah duduk di area Semenyih/Beranang.. memang bernasib baik la sbb rumah area situ masih dikira murah lagi...

Ok jangan lupa kawan2.....

Fiesta Kajang 2010

30hb Julai - 1hb Ogos 2010

Dataran Prima, Prima Saujana, Kajang

2 comments:

gee ryder said...

sue, jemput dtg bday party aqeel yer :)

Sue said...

insyaallah gee... :) thx for inviting us!!