Friday, March 16, 2012

happy birthday! sudah besar kamu.....

Opss terlambat sikit nak buat entry besday - 9 mAC 2012

HAPPY BIRTHDAY TO MY ONE & ONLY DAUGHTER

Sudah 5tahun kamu.... kejap sungguh masa berlalu. Dari anak yang kecil, yang tembam2..sampai la da tinggi dan slim.. cewah. Tahun ni besday jatuh pada hari jumaat, hari last sekolah sebelum cuti. So celebrate kat sekolah juga, macam tahun2 lepas. Last minit preparation. Apa pun, damia sangat happy.....










Dan tak lupa juga, HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAREST HUSBAND ;)

rasanya dah 3tahun pada tarikh 9 Mac, cuma celebrate bday damia je.. sian ayahnye. 3tahun sebab dikira dari damia usia 1tahun, 2 tahun dan 3 tahun, 4 tahun jugak. Eh so dah 4 tahun ibu teruja dgn bday anak je.. sian ayahnye...

So kali ni kita celebrate jugak bday ayah!









Kebetulan pakngah n makngah diorang datang, so kira celebration jugak la ni kan? heheheh...


Dan hari ni, 16 Mac adalah besday si abang.......

Gambar abang takde yg terkini ler... dia je asyik jadi photographer sampai gambar dia takde..


Dan minggu depan besday budak ni pulak...



Mac - penuh dengan sambutan hari jadi!!!!

Planning utk buat small party. just for close frens n family member..... rasa last buat party masa khalish umur 1yr... hihih siannnn dorang!

HAPPY BIRTHDAY!!!!

3 comments:

~CanaryGalapagos~ said...

happy befday damia yang cute!

Anonymous said...

happy bday damia!! skjap jek dah besar kan..=)..nway, meriah bday bulan ni including papa diorang skali eh..kembung perut makan kek..hihihi

Lily@Mama Zara Zareef

gee ryder said...

happy birthday damia!
and ayahnye juga :)