Wednesday, November 28, 2012

33 minggu.... tinggal kurang 7 minggu lagi


Alhamdulillah sudah masuk minggu ke 33. Last check up, baby sihat dan kepala dah pusing ke bawah. Doc cakap kalau baby da pusing ni maknanya memang kat situ jugak la..takde pusing2 lagi dah. Syukur... 

Last week sempat gi bengkel perjawatan di Avillion Admiral Cove, Port Dickson. Tahun lepas 1st time datang sini bercuti dengan anak-anak. Kali ni datang sorang2. Lagipun Damia sekolah lagi selagi belum year end concert dia.. 





Sementara tunggu my fren setelkan check in semua, aku berehat2 kat lobi. Sedapnyeee..lega kaki aku lepas penat drive dari Kajang. Fuh....tengok kaki, bengkak kan? memang gitu.. normal dah kalo orang tegur pasal kaki bengkak. Dulu2 lagi la, masuk 5 bln je konfem bengkak setiap hari. This time da 7bln baru bengkak, agaknye sebab minum teamix herbalife kot..





Cantik sangat view dgn bot-bot yang berlabuh. Tenang rasanya. Tapi kat sini, bilik kat building lain. Dining n bengkel kat building lain. Penatnye berjalan n naik tangga. Sampai senak perut aku tau... mudah-mudahan nanti senang la bersalin.








Besar kan perut aku? huhuhu... tapi badan aku tak sebesar masa pregnant yang lepas2 esp masa pregnant khalif. Masa tu baju maternity yg aku pakai dari mengandungkan damia memang terasa ketat semacam. Sampai nak tertetas benang. Tapi kali ni aku pakai baju yg sama balik (bukan baju dlm gmbr ni tau) tp alhamdulillah still rasa loose. Dah 8 bulan pun masih bole pakai baju kurung. 





Kasi chance nak feeling2 retis kejap. Hahahah...




7 comments:

mamalieyna said...

Dah sarat...berjln jauh lg sue ye...aduhai, tgk org preggy jd ngidam nk preggy jgk...hehe...

Sue said...

nak buat camana.. da ada bengkel.. nak restructure balik organisasi sue..kalo tak pegi kang rugi. hehehe..

Lily@MamaZaraZareef said...

port cantek..dah ala2 maternity photoshoot nih..hehehe..

ColLiN said...

Alhamdulillah, nampak sihat sue..

Sue said...

lily,
nak berPS tak sempat.. maka anggap je la ini maternity photoshoot. ahahaha...

riyah hussin said...

salam,

i dpt message u at my blog. i plan to enroll kt bbim btho.
hope to hear from u soon

linny mk said...

Salam. Im planning to send my son to BBIM BTHO.. Can u please share your experience.. Thanx .. linny_mk@yahoo.com