Friday, July 3, 2009

Kisah Khalish

Khalish da mula belajar meniarap.
Tapi yg kelakar, bila dia mengereng2 sambil berbunyik2 mulut dia. Pastu bila tak lepas
nak tiarapkan badan, terus menanges2.

Owh..maafkan ibu yea sayang. Ibu tak dpt nak tolong.
Kena usaha sendiri.
Semalam petang da bole meniarap sikit cuma tak pandai nak keluarkan tangan yg tersepit bwh badan. Terus menanges.




Dan ibu mintak maaf lagi. Sebab ibu terpaksa baringkan khalish semula.
So kena start mengereng dan meniarap sekali lagi.
Ibu takkan bantu.
Sebab ibu mahu anak ibu berdikari. Sama mcm kakak damia dulu.


Ops.. kakak damia bukan nak hempokkk khalish. Tu dia tgh angkat mainan tu (babywalker punye meja?)
Kena banyak bersabar yea, cayang.
Usaha tangga kejayaan.
Dan..
Usaha Jaya MARA
UiTM DiHatiku....
ngehngehngehhhhh...

4 comments:

I'm Syikin Nasir said...
This comment has been removed by the author.
Sue said...

oh..baru ku tau, komen2 ni bole delete by d author ekk? means bukan blog owner je bole delete komen org ekk?

hehe...

hayatizain said...

my son dulu pun menangis mcm ni jugak. Bila dapat anak perempuan ni ingat dia lebih sabar dan tak menangis bila nak belajar meniarap. Sekali Dini lebih teruk menangis tak puas hati tak dapat meniarap. Tersedu-sedu sampai kita yang kesian..hehehe..oh ye Sue jemput singgah blog saya ye. Ada contest untuk giveaway

Sue said...

thx hayati... nak jugak join contest giveaway tu... akan ku cuba cari masa utk blog bout it ok!