Thursday, March 24, 2011

Time's up!!!

Kejap lagi nak pi hospital. Doakan semuanya selamat..... Penat berharap supaya turun tanda tapi tak turun2 pun.. DOctor suh admit ward hari ni, so malam ni ke esok pagi ke kena induce. Tapi aku masih berharappppp lagi agar sampai2 kat hospital kang laluan dah bukak. SO tak yah kena induce.

adoii khaliikjn js . v,,m

khalish mengacau!! doakan semuanya selamat ye kawan...... mohon maaf kalau ada salah silap. Insyaallah esok lusa boleh update dengan baby baru :)

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

ingat sue dh bersalin dh..hehe..apepon, all the best ye..tk sbr tunggu update bby baru..=D