Thursday, April 21, 2011

anak-anak

Kejap je dah nak sebulan berpantang. lagi 2 minggu cukup lah 44 hari. bestnyee.. tapi aku amik cuti 80 hari kali ni. Saje je tanak amek sampai 90 hari. Rugi. Mana la tauu kot2 pasni ada rezeki nak beranak lagi kan. Eh. Heeeee.... time sakit bersalin siap bertobat tanak lagi. Hahahahhahha..

Time cuti ni la baru aku nampak huru hara dalam rumah. Huru hara dengan pe'el anak2.. pening kepala. Damia pulak asyik la bergaduh dengan bibik. Mana tak nye, dia kan jenis kata dia je yang betul. Pastu semuanya nak cepat. Semuanya nak time tu jugak. Penat bibik.





atas tu gambar mia sebelum gi skolah.. hari selasa ada swimming class so pakai swimmg suit siap2 thwn sarung baju biasa dulu. org pakai goggle masa nk swim, dia da siap2 pakai dr rumah.. hehee...










eh ni gambar khalif, masa kat hospital ari tu. saje nak tayang kaki comel diaaaa.. hee..







ni baby besar. mula2 nampak baby dia sangat2 excited. sukeee sgt. tapi bila nampak baby nak bfeed dia mula jeles. menangis guling2 sebab tak bagi baby amek nenen dia. hahaha......

lepas tu terpaksa la ibu bagi jugak. skanng ni pun kadang2 berebut dgn baby. time baby nak bfeed time tu la dia pun nak. kesian. bila khalish bfeed tu dengar glup glup dia minum. sudah tu aku tanya dia 'abang minum susu ekkk' terus dia angguk sambil senyum malu. 'sedap tak?' 'dappp..' hehehehehe...







ok baby nanges nak nenen. bye









2 comments:

mamalieyna said...

hahaha...comel~ khalish kongsi nenen dgn adik eh..ekeke...cian dia..

eheh..khalish sikit2 je tau, dh besar kasi kt adik lak,kasi adik lak besar cam khalish..

waa happy 4 u..dh ada 3 anak~ bestnyer...kite lum ada rezki la..hu~

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

nasib baik gak ada bibik..klu tak mau lagi huru hara ye tak..hehehe..

psl khalish plak..senyum sndiri baca die berebut breast ngn bby..=p

nway, syok jugak tu dpt cuti lame..kite tk smpai 2 minggu lagi dh nk start keja dah..huwaaaaaa!!!