Thursday, September 15, 2011

Gambar dalam gambar

Gambar ni masa sehari sebelum raya. Sambil tunggu rendang kering, sambil tunggu ketupat masak, aku pun gantung2 frame bagi berseri sikit rumah.. ada pulak frame yang dah tercabut. Last-last jadi bahan anak dara dan anak bujang beraksi sakan... heheh... comel jugak!




Masa ni hari dah meninggi, da nak masuk ke petang dah. Tapi anak dara tu sebenarnye time ni tak mandi lagi. Suruh mandi, macam-macam alasan dia bagi.









Yang anak bujang pulak elok2 dah mandi, main-main, dah berpeluh-peluh balik.... last-last dia suruh bukak baju. Tinggal suar je ngan pampers. Sukati la bangggg.......


Malam raya, ayahnye ikut orang bertakbir. Anak-anak baru lahh jumpa kawan sebelah2 rumah, yang mana cucu balik rumah neneknya. Selalu tinggal org tua je sebelah2 rumah tu. Jam 1 pagi, masih main bunga api lagi. Janji ayah dia ada kat luar, ok je......


Hari ni aku dah buat satu langkah. Insyaallah.. mudah-mudahan, kalau ada rezeki yang baik untuk aku, apa salahnya, kan? Tapi belum masanya untuk cerita. Sebab benda belum pasti. :)


Utk kawan2 rapat, dah..korang jgn cuba nak tanya apa2 yea.....!!!!! heheheh...

1 comment:

gee ryder said...

haha macam2 dorang yer...memang comel :)