Tuesday, October 25, 2011

Photoshoot suka-suka :)

Last 2 weeks, boring-boring dok rumah tetiba teringin nak photoshoot pulak. Tengok rumput depan rumah pun da naik tinggi. Cantek aar tu kan. Memang saje tanak potong. Bape kali bangla datang tanye nak potong ke tak, aku taknak! hehe.... Lepas mandi, lepas breakfast, khalif da mandi aku pun start la operasi.

Nahhhh.... budak ni da genap 7 bulan ari ni. Asal meniarap je, bontot yang tinggi. Da macam ulat kelolong dahh gayanye! heheheh comell! Pastu da pandai marah, abis ditepuknye muka n dada aku kalo tak bawak dia kuar tengok dunia luar.. pandaiii sangat!!













































































Tengok blog orang, gambar sume besar2. Puas mata memandang. Tapi leceh la pulak nak upload tempat lain dulu. Ada cara lagi mudah tak?



Pasal mak, semalam dah kuar wad. Aku bawak balik rumah aku. Walaupun tanggungjawab anak lelaki utk menjaga mak, lagi2 anak lelaki sulung, tapi apa salahnye kan kalau aku yg jaga. Yang penting dengan izin suami. Besar pahalanya nanti kalau kita dapat menjaga org tua kita sendiri..... insyaallah.




















4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak kena tungau ke anak ko su.. kekekeke. Jeles aku ngan ko su. anak semua comel2. Putih gebu cam ko. Sorang pun x ikut kaler bilut kan?? kekekekeke.

mamalieyna said...

comelnye si comel ni...geram...~ ^_^

eh senang je skrg nak besarkan pic, kalau tukar setting blogpost ke advance punya, just clik tuk besarkan image..

tak faham gk nnti tnya eina eh..hehe~

Lily@MamaZaraZareef said...

hehehe..diam n sporting jek khalif bergmbar di sebalik rumput rampai tuh..leh tahan jugak pic ibu amik..comei2 sumenye..=D

Sue said...

lekat,
mane de tungau ahhh.. ko ingat ni semak mana? takat semak sekangkang kera dpn umah aku ni je... putih2 gebu2 mmg ikut aku budak2 ni. cuma yg no.2 tu ada tempias2 bilut, muka pun sebijik macam kuar dari mesin potostat. hahahha tapi manjeeeee, berkat minum susu ibu agaknye tu yg rapat semacam!

******

mamalieyna,
oh ada advance setting eh? ajarkan cemana nk buat...pls..

*******

lily,
khalif seronok walaupun macam sleepy. lama2 baru dia bosan bila da betul2 ngantuk. heheh