Monday, December 5, 2011

BBIM's Annual COncert & Convo

Dah hampir sebulan event ni berlalu tapi baru ni dapat upload. Ni 1st time aku gi BBIM punye annual event, lagipun ni kan baru tahun pertama damia.


Eh Mia Sara Nasuha pun sekolah BBIM jugak kan, tapi branch KD rasanya.. Dorang punye event lebih awal. Event ni ikut branch jugak la... Yang aku pegi ni, Kajang dgn Semenyih punye...



Damia with her class-mates.

Eh mia sara pun pakai baju ni jugak masa performance class dia tau...

Kira ok la kan coz my daMIA qaiSARA pun pakai yg sama... ngehngehngehhh





Ada pakaian beragam utk budak2 yg playschool, comel2 je tengok!




Ni class damia. Tapi spoil la pulak damia ternampak aku.
Terus dia taknak buat performance...






Ni budak2 yang 6yrs...







Sepatutnye damia ada dlm gmbr di atas... Punye la aku standby depan stage nak record vid. Sekali tengok..mana anak aku??? Lepas je budak2 ni perform aku terus gi belakang, tengok damia tgh layan perasaan. Aduhai....







ada silat..





'Ok itu dia persembahan silat telah berakhir' -Khalish







'Yeahhhh.. pastu i pulak bersilat'






Lepas silat kita minum dulu!!!!!








Budak2 yang convo, tahun depan masuk Darjah 1..

Damia ada lagi 2tahun kat sekolah tu :)








Macam da lama je tak letak gambar dak kecik kan???















Alolololololooooooo.... Gewammmm.. tapi pesal senyum macam gugurllll ni???


*dia memang suke senyum gitu*






















Dan suke buat muke cenggitu. Comelll!!!


Nampak gigi 2 batang :)





p/s: Adakah perasan perubahan diri ku dalam gambar di atas.. owh terus terang saja, i nampak sedikit kurus kan?? ngehngehngehhhhhhhh... apakah rahsianya???? Nak tau?? Betul-betul nak tau??? Emel i ok. I akan bagitau rahsianya nanti....


3 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

sue..mmg perasan sangat2 sue dh kurus tau dlm gmbar tuh..part tgn muka sume nmpak lainlah..mmg dah perasan pon time tgk gmbar tuh tetibe mmg sue sebut pon psl kurus tu kt bawah entry..hehehehe

JuJue said...

COMEL SENYUM MACAM GUGURL...

Sue said...

lily,
hehe ye ke? alhamdulillah lost almost 4kg in just 1 month. itupun ada culas2 gak la. agaknye kalo betul2 follow, boleh jadi loss 8kg agaknye. ahahaha.....

*****

jujue,
a'aa budak tu memang. cam gugurl. da la muka cam akaknye heheee