Monday, January 9, 2012

Ballerinas Show Time @ School Holiday Carnival, Southgate City

Actually carnival ni dah sebulan berlalu. Tapi macam biasa la.. mana dapat nak update suka-sukati. Kat opis - keje. Kat rumah - tugas. Heheheh boleh gitu? Best jugak gi carnival ni walau pagi-pagi dah keluar rumah coz diorang ada rehearsal pagi tu kul 8.30am. Show pukul 11am. Owh rasa nak pergi situ lagi la pasal Nichii dah pindah situ. Masa pergi tu sempat gak lalu kat nichii tu, scan sekali imbas, cantik2 gak baju dia compare dgn alamanda punye nichii.

Jom la tengok gambar.... bestnye pasal dah boleh upload gambar besar gabak. Puas mata memandang....









































Gambar masa damia punye show takde pasal aku amik guna video mode. Dari pagi santak ke petang kami kat situ. Ada inflatable playground lagi, ada facepainting, soccer, pastu ade jual-jual ape tah aku pun tak tau. Pas makan kat Sushi King, kami pun pulang.... o-owh bukan pulang ke rumah. Tapi pergi pulak Muzium Negara. Phewwww aku dah ngantuk dan penat bangetttt. Tapi demi anak dan bapaknye yang excited nak tengok Upin & Ipin kat Muzium, ikut je la...



*muka berlengas gileeee kan?*


Damia puas hati dapat bersalaman dengan Upin & Ipin. Walaupun diorang bagi 2 tempat utk U&I bertemu peminat, sorang kiri pentas, sorang kanan... demi anak dara nan seorang aku sanggup meneman menempuh orang yang ramai, janji dia dapat salam 2-2 sekali. Puas hati muka dia pastu.


Yang Khalish pulak boleh dia takuttttttt????? Adoyaiii anak bujang...






Woo0opps! Maid sudah tak de! Pandaiiiiiiiii dia ekk.. aku bagi cuti 5 hari, dia amik cuti teruss selama-lamanya. Menyusahkan orang betul. Dari aku amik annual leave seminggu, terus terpaksa tambah lagi seminggu semata-mata nak uruskan anak-anak dan carik nursery. Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan ku. So skang ni budak-budak dah kat nursery sejak 4hb Januari. Dan alhamdulillah jugak Allah bagi peluang dan permudahkan urusan untuk mendapat pengganti maid. Insyaallah beberapa hari lagi sampai la dia. Alhamdulillah... Allah sentiasa akan membantu orang yang teraniaya :)

5 comments:

Amiizaa2001 said...

comelnyaaa:)

Lily@MamaZaraZareef said...

sukenye tgk budak2 kecik ni menari!!! comel sangat!!!cmane sue cari kelas tarian utk damia ni yek..mmg die tulis kelas dancing for kids ataupon kelas dancing biasa jek..

Sue said...

k.mieja,
anak2 yg comel ke mak nye yg comel? hahhahahahha... kak mieja lagii comel.

********

lily,
kalau tau mana2 dance centre, pi je terjah tanya ada tak class baby/junior ballet. cam sue, kat kajang ni ade. dekat je ngan opis.

gee ryder said...

comelnye damia jadi ballerina :)

Sue said...

gee,
sue masukkan dia class ballet sbb nak dia jadik gugurl... ahahha since damia ni active n kasar sket tu pasal nk dia gedix. tp kayu sket la pasal dia byk leka masa dlm kelas. slow-slow je la... sok lelama lembut la tgn kaki dia heheh