Friday, February 10, 2012

Aku dedahkan rahsia demi kebaikan untuk semua orang




RAHSIA APA ITU?





SILA TERUSKAN PEMBACAAN ANDA






JENG JENG JENGG.......





1) Ni gambar aku semasa Khalish berumur 10 bulan. Berat aku tatau berapa sebab aku memang menyampah nak timbang-timbang..









2) Ni pulak gambar masa Khalif berusia 2minggu. Kembang semangkuk emaknye kan?




(Bersalin pada 25/3/2011, gambar ni dlm mggu pertama bulan April 2011)




3) Masa ni Khalif baru 3 bulan. Badan aku masih begitu......




Gunung Nuang @ 9/7/2011






4) Gambar diambil pada 29/10/2011 :






Gemok gile kan??? Asal bergambar je mesti nak amik gambar atas je... tak suke amik gambar full. Sedeyy gile tauu.. huhuhu... Muka da macam bulan, takde shape. badan pun sama. Pegi keje pakai la PB, baru ada shape sikit. Tapi apa maknanya, tetap tak natural beauty kan? PB cuma penyelamat saja kalo nak bergaya sementara.




Tapi sekarang aku sangat2 happy. Thanks to my personal wellness coach, yang aku kenal masa gi Aquaria dulu. Kenal pun masa gi toilet sama2. Dia tegur aku dan invite datang ke club dia. Dia bagi namecard, dan dari kad dia aku terus kata:

'U buat HERBALIFE yea????'


Ok greatttt!! Aku da lama tau pasal produk ni. Cuma hati belum terbukak betul2 utk mencuba. Lagipun tak berani nak suka2 beli kat website. Belum tau after sales service macamana.....



DAN SEKARANG,



LIHAT LAH DONIAAAAAAA






10 hari selepas bersama HERBALIFE. Gambar pada 19/11/2011



- muka da kecut dan ada shape
- lengan dah kecik
-lemak kat tepi2 (spare tyre) dah terasa kosong






Sebulan selepas amalkan Herbalife. Gambar pada 11/12/2011







Selepas 2 bulan:






TOTAL WEIGHT LOSS ALMOST 10 KG !!!!!!!



Alhamdulillah.... Badan lebih sihat dan bertenaga. % lemak dalam badan dah turun. Dan yang penting, aku lebih berkeyakinan. Herbalife, insyaallah aku akan terus gunakan selamanya kerana inilah MAKANAN PALING SIHAT!!!





8 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

ooo..herbalife rupenye yek..ingat mmg sbb PB..nway, mmg nmpak jelas sgt sue dah susut..teringin gak nk try tp takut tk mampu nk maintain consume..huhu..mahal gak kan kos utk makan sebulan tuh..

ColLiN said...

Salam, makchu.. Ajarkan.. Saya berminat... Mcm mana nak kurus guna herbalife tu?

dalilarahmad said...

guna apa??ada amik supplement ke?? ganggu BF tak??
nak menyibuk sebab badan pun dah naik..manyak spare tyre!!

Sue said...

Lily,
Herbalife ni food replacement. kalau nk slim, makan masa breakfast n dinner. lunch macam biasa. actually sama je harganya kalau dgn makanan kita tu. tapi yg ni rich with nutrition.

**********
collin,
emel no.fon kat mcu leh tak? sue.qaisara@gmail.com

gee ryder said...

fuyoo!! kurusnya sue! cayalah herbalife :)
shake jer ke hari2?

Sue said...

dalila,
alhamdulillah herbalife tak ganggu production. susu lebih pekat dan berkhasiat coz herbalife adalah makanan yg kaya dgn nutrisi. so compare la breakfast with nasi lemak atau roti canai (high calories)... dgn breakfast with shake herbalife (less calories but enrich with nutrition)

*******

gee,
ahahaha... caya lah herbalife! Shake je la for breakfast n dinner. senang je.. nk sedap tmbah buah, pastu blend. fuhhhhhhh...mavelles!

mamalieyna said...

waaaaaaaah menarik n terujanya! mcmmau cuba je...tp...mahai ke eh?...hee~ biasalah dh anak dua ni, duit byk nak guna kot depa jer..hehe~

BILUT said...

emmm ... tak yah pakai herbalife pun takpe ... kurangkan gula dalam minuman ... blande buah apel hijau ngan quaker oat pun sama je cam shake ... nutrine yang sama ... kurang kan makan nasi selewat2nye sebelum kul 6 petang ... minum air maneral semulajadi .. kalo boleh beli berkaton2 kat kedai ... herbalife nie mahal beb ....