Thursday, August 19, 2010

Family Getaway - day 2,3 & 4

Sekali harung!!! Sebabnye sekarang ni malas sangat nak update blog. Asyik tengok je blog sendiri yang tak ber update. Pastu blog-hopping tgk blog2 orang yang lajuuu je update. Hehe.. tak tau la kenapa. Rasa macam nak klik kat 'New Post' tu macam susahhnyeeeee laaaa...!!

So kali ni mmg penuh dgn gambar. Caption ikut dan je la ye.

To Damia & Khalish, sorry sbb entry ni gambar bercampur2 dan ibu tak buat pun jalan cerita sepanjang kita kat sana. Takpe, Insyaallah ibu akan ingat sampai kalian besar dan boleh cerita kat kalian bila tiba masa kalian bertanya kelak :)

Ok. Gambar bermula dengan hari ke-4. ahaha.. terbalik la sbb malas nak adjust2 kedudukan gambar. Tengok je la ye...



Main bowling lepas check-out sementara tunggu masa nak ke airport. Bola masuk longkang je punn... hehe


Ensem tak saye? ehheh...
*topi adalah dari OKINOKIYO.com







Damia tengah interview akak jual ayam. Tah ape yg dia tanya ntah la...
Ada gaya Menteri buat lawatan kat pasar cek harga barang tak???





Adik asyikkk dok membelek ikan tu.














Muzium

















Memula lambung adik. Pastu damia nak jugak.. cramp la gamaknye lengan ayah tu.. ahha


Adik hepii je!!



Budak yang tgh boring tunggu ibu ngan ayah abiskan makanan..




Damia sibuk betul nak pegang lobster
*oh.. menu makan malam kami ialah terubuk goreng garing, lobster goreng butter, sayur midin dan sup sayur campur. Makan macam 5 orang punye.. jenuh nak abiskan. rasa nak muntah pun ade*








Jumping Crocodile!








Ini namanya BUJANG SUDIN ok...



Memula sampai adik tidur. Tapi bile dengar memerang ni bising kelaparan terus terjaga.




Eh da abis? Heheh... ni sambungan dari entry yang lepas. Tapi gambar terbalik. Apa pun kami enjoy sepanjang percutian kami. Next vacation pulak tak tau lagi bile. Maybe 2012 pulak la... ermmm HK Disneyland ke... best gak kan? Kena kumpul duit ni..
Tapi ade rasa macam nak g Bali pulak la. Honeymoon. Bole? Tunggu ade bibik laaa baru nk merasa gi honeymoon berdua-duan.. Ahahahha...

1 comment:

mamalieyna said...

huhu...nape la mood nak update takde eh..?..eina ni, kdg2 terover..2,3 n3 perday..tp kalau mls time tu, pandang jerlah..hehe..

waaaah seronok tgk orang bercuti2 ni..tmbh seronok ada peneman si anak2..kan..^_^...happy la budak berdua tu..comeinye masing2 buat muka boring tu..ihiks.. =P

pepun selamat berpuasa, dh soping baju raya?