Monday, August 30, 2010

Merdeka!

Tahun ni genap 53 tahun negara kita merdeka. Aku.. kalau nak ingat umur my big brother adalah dengan mengingati tahun ni merdeka yang ke berapa. Sebab dia lahir pada tahun 1957, tapi bulan 6 la...

Dan lagi satu, kalau hari merdeka ni aku teringat anak cousin aku. Yang sama2 berkawan masa kekecik dulu. Sebab birthday dia adalah pada hari merdeka. Best kan... satu negara cuti.

Berangan jugak kalo next baby nanti lahir pada hari merdeka. Kalauuuuuu.... heheheh... jenuh la nak plan cenggitu. Eh tapi kalo dapat bulan 3 jugak pun senang gak. Celeb je birthday semua anak2 satu kali harung.





Selamat Hari Merdeka!!!

Ikhlas dari:

Damia & Khalish
p/s: sedikit cuma... badan lemah, kepala pusing. Aihhh.... sedapnye nak berbuka nanti, menu ape yea? hihi

5 comments:

mamalieyna said...

oooh eina lak teringatkan my x-bos..besday dia pd 31hb ogos! ^_^

hehe..susah nk plan2 ni, asal jd jelah..

ooh khalish n damia..rindu nk baca stori mori diorang! ^_^

persiapan raya semua dh ready ke?

mamalieyna said...

eh lupa pulak..Selamat Hari MErdeka ke-53!

gee ryder said...

i pun harap dpt bersalin esok, hari merdeka hehe

lily azliyana @ mama zara said...

happy merdeka day utk damia n khalish..btolla..rase klu 3rd bby better target bulan 3 jek..senang celebrate same2 3 beradik..kekekeke

Sue said...

eina,
gambar dorang ni sbnrnye tgh menyanyi lagu merdeka. lirik asal bole je la si damia tu.. snap guna webcam, tak reti lak nk set mode video. heheh... persiapan raya? baju masih kat kedaii lagi. kehkehkeh last minit lagi le tahun ni jwbnye...

***********

gee,
hope jengah blog u kang dpt la perkhabaran anak merdeka!!!

***********

lily,
ahahaha jimat betul gamaknye tu lily. tapi kene celeb besar2an la pulak.... hehe