Thursday, August 5, 2010

Family Getaway - Intro


2 cheeky monsters having
Breakfast at Marry Brown, LCCT Airport






My Big-Big Girl excited to fly....




2 cheeky monsters with 2 loving cats :)



Sorry kawan-kawan. Tak sempat nak update lagi. Taknak lah setakat letak gambar je, tapi takde jalan ceritanya. At least ada full story, baru seronok lagi-lagi kalau di baca semula pada tahun2 yang akan datang. Kot2 Damia & Khalish pulak nak baca pengalaman diorang kan.....

Nanti yea.... :)

5 comments:

gee ryder said...

ooo pi kuching yer? syoknye..
apehal skg ramai gi kuching yer? hehe

Sue said...

ahahahha.. betul la gee.. pandai teka! takde pe yg best sgt pun.. kalau bujangan2 lagi bole la redah bako national park. da bwk anak2 ni, shopping terubuk masin je la jawabnya... ekekkekke

mamalieyna said...

waah khalish n damia dh fly la..kemana tuu?..seronoknyee...^_^

kmieja said...

wahhh seronoknyaaaaaaaaaaaaa...kakak & adik....adik semakin tembam:):)

Sue said...

mamalieyna,

ke Kuching. ehhe.. tunggu gmbr seterusnya ok. tak larat nk ngadap blog lama2...

*********

k.mieja,
huhuhu... tapi adik dah susut sikit sbb dah 3-4hari batuk kahak dan takde selera makan. ciannn dia..