Sunday, June 19, 2011

Terperuk kat rumah adalah membosankan lagi2 hari ahad!!

Lama gak tak update blog yea. Ikutkan banyakkkk nk citer. Tapi sejak dah mula kerja ni, busy memanjang.. Masuk2 keje dah bentang setengah tahun punye SKT. Pastu meeting2 yang kena attend. Lagi, ada 3 fail pending dalam bilik big boss, ntah bile nak kuar ntah la... Bigboss busy memanjang sampai tak sempat nak semak ke hapee? My assistant plak tak follow up agaknye, tu yg lambat kuar tu. Kelmarin meeting j/kuasa audit. Haaaaa.. ada 2 benda nak kena audit plak dah. Ad-hoc. Tapi rasanya kejap da setel tu... hehehe gasakkk la sape yg kena audit tu nanti. ngehngehngehhhh.....

Tak leh nak taip panjang2. Kat rumah ade je yang mengacau. Budak kecik da mandi n skang tgh mengekek2 depan tv n berborak2 sorang2. hehe

Ni gambar Khalif, mandi kat kampung. Sian dia mandi dalam besen kecik, so kaki tak leh tendang2 la kan. huhuh....

















Owh.. Berat Khalif di usia 2bulan ialah 5.7kg...






Ops... Ini buktinya aku masih menyusukan Khalish, si abang. Gambar semalam masa tengah tunggu ayahnya beli barang kat kedai letrik depan Maybank Kajang. Khalif masa ni tinggal kat rumah coz kitorang nk gi beli barang kat giant. Air masak tak bawak plak masa ni, agaknye dia dah haus sangat so tak kira tempat la dia mintak je tekkkkkk.... huhuhu.





















2 comments:

gee ryder said...

eh dah besar la khalif. semangat la dia.

khalis pun bf lagi yer..bagus2 :)

Amiizaa2001 said...

bgsnyaa khalishhhh......kurus mama bf dua org anak:)