Wednesday, June 15, 2011

Party bag murah2...

Just a quick update:

To Mommy Mika yang bagi komen kat ENTRY B'DAY DAMIA, bertanyakan kat mana ku beli party bag tu.... ini jawapannya:

Party bag princess tu ku beli kat kedai borong di bandar kajang. Dekat dengan Maybank besar Kajang, sederet dengan Dzull De'Classique. Ada satu kedai cina jual borong2 punye barang (tak ingat nama kedai, tapi ada tulis 'kedai borong' kat signage dia), sebelah kedai Mubarak Store. Masuk kedai borong tu n tanya je kat cina tu nak party bag. Macam2 adaaa.. n murah2.. barang untuk masuk dalam party bag tu pun banyak n murah2. Sekian..

2 comments:

Amiizaa2001 said...

akak pon teruja sue....bg nama kedai, bolehlah akak cari guna go go pal :)


SUE: i misss you.......lama akak tak bw jenguk kawan2......dah naik kerja ke?

Sue said...

k.mieja..

rinduu jugak! hehe.. ala nama kedai tatau la kak. tp tgh2 town kajang la, kat ngan bus station dia. sue da masuk keje dah on 9th june..