Wednesday, May 28, 2008

2 years ago..

At this time (8.50am), 2 years ago..



Im bz preparing this and that. Bz in keeping my bedroom clean and tidy-cover the mattress with Akemi's bedsheet set-prepare a few gift for hantaran. Wahhh.. so tired! And the time goes by...



Tomorrow is OUR 2nd year wedding anniversary. Can't wait to celebrate with my dear hubby. We've got 2 plan already(since this is the 2nd year). The 1st plan had been done already but not yet update in my blog. 2nd is we just having a dinner, hopefully just the two of us but what about my dear doter? Owh.. Nevermind lar. Apa salahnye if we celebrate our anniversary with her, rite?


Yess.. the pic above membuktikan bahawasanya AKU SEORANG PELUPA. muaahahaha... Every important things need to list up-to remind me of what should i do
Cahaya lilin menerangi kamar cintaku - cewahhh.. poyos jek!

Aha.. Team kompang import dari Pahang. My beloved hubby is the leader, so anak2 buah kena la berkhidmat secara percuma pada majlis perkahwinan ketua mereka yea..


Yang ni (AWAS) aku tau kewujudannya melalui gambar jek. Time hari kawen tu tak perasan langsung. Tah mana tah dorg ni sebat mende ni. Tapi aku rasa dorang kidnapped dari road under construction dekat kondo tu la.. hehehe..

Sekian.. akan disambung sebentar lagi atau bila2 free. Kena masuk meeting dulu la beb! Chiow

4 comments:

Wana said...

Takdelah memula aku tetekan lah kat susuibu nye website ke apa aku lupa lah.. so aku tengok sesapa ada blog tu aku tekanlah sekali ko.. akekek aku nengok lelaki nye cam kenal kenal jek.. tu aku nenegok ko aku tego lah akekeke.. hish aku bagi kad kat angah suh pas kat bebudak bilot... angah tak sompek dia cakap kut mulut sapa dia jumpa jek.. alah budak bilot datang pun si cikgu lah sebab dia keje kat peroduakan dekat ngan umah aku....

isz_3707 said...

happy anniv in advance sue!..semoga kekal abadi selamanyer..jgn lupa update anniv pressie..aku yg kepoh setia menunggu nak tau...muaaahahahaha

Sue said...

wana : o0 ye ke.. biasa la kalau dlm tenet ni kan..sesat2 last2 jumpa kaum plak. wehh rindu sehh nk p camping lagi. aku rasa last camping kat bekelah, pastu last kita together2 kat kenyir. thn 2004 tuu.. last week mendaki tangga kat tasik dyg bunting pon aku da flat gile. ketaq lutut! tadek ke sape2 nk handle family camping plak?

iszan : tq so much.. pressie? nnt la hapdet kalo dpt. hsbd aku lemau sket bab2 pressie ni

mama ranggie said...

semoga kekal abadi ya sue!