Thursday, May 29, 2008

Bag baru ku

Dahhh.. aku dah pon beli diapers bag aka shopping bag. Beli b4 bertolak pulang ke tanah besar Semenanjung. He.. macamana aku leh beli? Da sudah aku tolong2 abg pack brg2 masuk troli (tolong tgk jek pun ahaha..) aku cam rimas sbb kena pegang handbag yg kecik, pastu nk pegang brg2 lain lagi.. dengan damia lagi. Makanya aku ckp dgn abg 'ayang masuk dlm jap la.. nk ekon.. panas' Masuk2 je nampak kedai carlo rino. Aku meluru jek la.. Plan nk beli kasut/sandal sbb aku hanya pakai selipar ladybird jek nk balik tu coz kasut da nk tebelah. Tetiba nmpk beg ni. SA kata baru sampai.. test2.. cam ok jekk.. sambar jek la..
Kan senang.. ni abg la yg snap gmb. Ade ke dia amek gmb beg aku tanpa muka aku?? Huhuhu...
Sembonia jekkk.. ni pon da mahal la pada aku. Harga? Rm203.00 Dah la belum gaji time tu.. Tapi takpe.. aku kan diet sbb harga nasik da mahal.. nnt topup la balik. ehhehe.. maka wish list aku telah berkurangan.. tapi aku telah tambahkn lagi.. hak hak hakk.. bukan belagak tapi tu sume keperluan.

6 comments:

okinokiyo said...

sueee lawa beg ko..
lawa bangattttttt
hahaha tak nampak pun kat semboniaaa.ada tak lgi besar??

Wana said...

oit sue..tak timbul pun isu ko nak berlagak ke apa.. memang pompuan nyer citer kan.. tak beg, kasut tak pun make up tak pun baby dia.. tak pun apo lagi... sebenarnya shopping ni terpi tuk pompuan lah.. aku suka baca blog yang suka citer apa dia beli.. sebab sonok..

Sue said...

okino aka mai : aku beli kat langkawi la.. masa aku beli tu beg ni panas lagi coz baru je letak kat rak display. aku tak jmp pon kat KL lagi.. aku rasa yg ni paling besar. ade lagi 2 kaler..cantik2

wana : hehehe..biasala pompuan kan?

isz_3707 said...

sueeeeeeee..sangat tomei itew bag..sehingga aku terkenangkan coach legacy stripe..tp begmu itew laaaagi cun..nak pinjam bley?? muaaaaaaaaaaaaahahahahah,

ala sue..nak berlagak pun apa salahnyer..memang lawa..berlagak je sue..haha

mazzuana said...

aku ingat coach stripe...sib baik ko cakap sembonia...apsal aku tak jumpa? ko membuatkan aku nak pegi butik sembonia...huahahhaha nak beli jugakkkk...ala kalo ad org cakap ko belagak buat bodo je sengki la tu (pedulik apa orang nak cakap, duit kita lantak le kita nak buat apa1)

green apple said...

kalau nama dah ada anak mmg tak dapek la nak bawak beg kiut2 kan, harus yang gedabak. Tapi kena carik yang vogue jugak la kan..