Wednesday, May 28, 2008

I've been tagged!

Owh.. this is my 1st time and i've been tagged by Pn.Iszan B4 this asik tgk org kena tagged je dgn harapan 'JGN LA AKU KENA, MALASSSSS' dan selalunye selamat.

Rules:
1. Link to the person that tagged you and posts the rules on your blog.
2. Share seven random and/or weird things about yourself.
3. Tag seven people at the end of your post and include links to their blogs.
4. Let each person know that they have been tagged by leaving a comment on their blog.


Here we go~~

7 random/weird things about MYSELF - but not so weird la..

1. I hate coakcroach even the fact is - aku lagi besar beribu kali ganda

2. Love to kill 'semut-kepala-besar' - habbit ni start masa aku dlm pantang, kat rumah byk semut ni dan aku akan amek botol bedak ke hape ke dan golekkan kat semut tu dan dgr bunyik 'krup-krup' Pehhhh.. mmg dasat ar!

3. Tak suke lipat kain baju. - dari masa skolah asrama, masuk U, sampai da kawen.. boleh di kira bape kali aku lipat baju. Lain2 tu ade org yg sudi melipatkn. Nasib baek le...

4. Kalau aku tak suke org tu, ekspresi muka aku mmg ketara. Sampaikan penah my housemate dulu tegelak2 tgk muka-aku-yg-berkata2-didalam-hati. ehehhe..

5. Takut dgn LORI - bley? masa kekecik dulu mak aku ckp mmg la aku takkan g kedai kalau ade lori parking kat tepi rumah. Siap hint kat atuk suh g umah org sebelah semata2 nk jalan sama atuk melepasi lori tu. Sampai skang aku rasa tegak bulu roma kalau jalan sebelah lori even lori tu rosak.

6. Baik hati tapi mulut pok-pek-pok-pek - ni bukan aku ckp. Ni ade sorg pakcik masa aku g kedai myk gamat dia kat Lgkw baru2 ni. Memang betul pon. Org kalo tak kenal aku akan kata aku ni pendiam la.. sombong la.. bla..bla.. tapi kalau da kenal, org akan kata 'nyampah haku ngan ko, asik buat lawak bodo' dan ahli kga aku kna la tahan tinge supaya tak bernanah bila aku da start pok-pek itu ini.. muahahahhaha...

7. Tak suke taugeh - tah la.. memang tak suke!!

So now nk kena tag org lain lak ke?? Sape2 yg rasa nk kena tagged tu, jawab je la sendiri. Blog aku pon bukan nye selalu di intai oleh sesapa.. ahaks...

5 comments:

isz_3707 said...

ni namanyer wat esaimen kurang ikhlas ni..haha..ticer bagi 9.5 carrymark..muaahahahahha

Sue said...

hehehe..ikhlas neh..ikhlas..

*ampon ticer..

Wana said...

oii sue.. ko takut lori.. wakakak mas a pi camping naik lori tu sure ko mengucap jutaan kalimah kan? wakaka baru aku tau... ko mals lipat baju ek? aku pun samolah.. nasib husband aku sudi nak lipatkan baju.. aku kasik dia tugas lipat baju tu khas tuk dia.. wakakaka...

mazzuana said...

gelak aku baca ko takut lori sue...kalo drive sebbaik ko tak tutup mata kalo lalu seblah lori ek....

Sue said...

wana > masa camping tu lori kecik, di ampunkn lagi. tu pun da rasa seriau jekk..

mazz > hehe.. gegelll siot kalau drive sblh lori besar2 esp. trailer. meremang la tengkuk..