Wednesday, May 28, 2008

Happy Anniversary!!

Tah pesal la blog ni, penat aku taip pjg2 tiba2 takleh save&publish. Rasa nk 'hiyarrrkkkk' jek! Phew~ Tak pasal2 kena taip balik.

Ari ni genap 2yrs. And non of us yg wish each other. Aku saje je tunggu abang wish even aku tau abang memang lemauuu kalau nk ingat important date. Besday dia je yg dia ingat. Nyampah~ Tapi aku tak kira.. nak gak tunggu wish dr abang. Kalo kul 12 mlm ni tadek jugak.. siap la dia. Akan ku merajuk dan request pressie yang ikut suke aku nak apa dan ikut suke aku harga bape walaupun aku tau aku akan request yg murah2 asalkn berguna dan berjasa kpd aku Tapi aku kan baik.. da siap standby pressie utk abang. Tadek la mahal mana pon, yg penting KEIKHLASAN <--ayat nk cover baekkkk punye. Muahahahha...




Masa nk kawen ni jerawat besar naik plak kat tepi dagu tu. Ampeh sungguh. Dah mcm tahi lalat hidup le plak..





Ni masa nk nikah. Tah bape kali tah aku tukar posisi duduk aku. Aku tak suke dok kat bwh... Lenguh kaki. Da tak kontrol2 cun dah.. mencii...





Org suke hati dpt kawen. ngehngehngehh...

Macam kurus sket kan compare skang ni?? Bila la nk start herbalife ni? Excited gak nk try..

Suke pic ni -Sorang serius je muka -sorang lagi gelak2 gumbira

Ni pressie yg paling aku suke! Hahaha.. bebudak geng camping yg bagi. Tiap biji ade nama masing2. Pastu abang ipar aku yg makan dan tinggalkn 2 biji utk kitorg. Hehehe..


Ok, aku nk citer pasal Damia plak. Dah 2 mlm tak cukup tido neh. Damia CB. Da merah2 dan melecet. Aku pun tak tau cemana leh jd camtu. Maybe sbb aku tak tau dia CB, pastu damia lak cuma nangis2 je, sume tak kena. Bila cek pampers, tadek bau tadek mende. Dats y aku tak expect dia cb. Masa aku dokong dia turun dari keta masa balik dr tapau kat mcd, damia keraskn kaki. Aku da agak, mesti something wrong somewhere ni. Aku just expect pampers dah berat sbb kencing. Masa nk tukar tu baru la aku tau rupenye damia da CB. Sampai merah2. Pedihhh ni tauu! Kesiann dia..


So semalam bawak la pi KPJ Kajang. Petang tu masa fetch dia, kak min aka babysitter kata dah luka, ada darah.. Tak penah sampai jadi teruk camni. Singgah tesco beli pampers ngan wet tissue. Masa nk bayar tu damia da menangis2.. Sure cb lagi neh. Cepat2 aku bawak g toilet. Sib baek la da beli pampers. Sampai rumah, bagi makan2 sket, cb lagi. Baru la aku nmpk luka tu. Mcm melecet la tapi kesianyyeeeeeeeeeeeeeee.. tak sanggup nk tengok damia nangis2 masa cuci ngan sapu krim. Tapi terpaksa!! Kalau tak, bila nk sembuh,kan?


2 comments:

Wana said...

oitt.. sue.. herbalife tu mahal gaklah weyy.. aku tak pernah lah cuba sebulan kene spend hundred lebey gakkan? cam aku dulu kan telan je teh orang kampung.. ok jek.. tapi aku jaga makan lah.. skang ni memang lah beso sebab peknen... tengoklah lopeh bersalin kang aku test balik same ada berkesan lagi tak teh orang kampung tu kat aku.. kekekeke

Sue said...

mmg mahal. sebulan nye makan dekat 500 la wehh. teh org kg? aku penah try tapi bila kuar drh masa poo poo terus aku buang sekotak. ermm boleh gak nk try balik ek.. tp ko mmg kurus la compared masa kat kenyir dulu..