Monday, June 9, 2008

CuteFam 2008 Photo Contest

We're selected as Top 30 Semi Finalist CuteFam 2008 Photo Contest! Thanks God. Will it be my besday pressie? Hopefully yes... But U guys.. I need ur vote to win a chance to be Top 10 and hopefully to be a WINNER!


The voting period has been divided into 3 schedules :


9th June - 13th June 2008

For the first 5 days, everyone can vote for their favourite photo(s), every seconds of the day, without limit. To do this, simply rate the photo(s) and refresh the page to re-vote. For each star you will see the number of votes and once you have placed your vote, you will see the total votes for all stars up to that moment.

14th June - 23rd June 2008

For the next 10 days, voting will be limited to only ONE vote for each photo in every 24 hours per IP address. For each star you will see the percent of votes and once you have placed your vote, you will see the percent for selected star and total votes up to that moment.
Vote for Your Favourite Photo(s) Now!


24th June - 28th June 2008

Starting 24th June, total votes will be hidden. For each star you will only see the title and once you placed your vote, you will get a Thank You message. Voting is still limited to only ONE vote for each photo in every 24 hours per IP address.The voting system will be down after midnight of 28th June 2008.

The easiest way to vote is -- just CLICk the STARS above, then REFRESH the page and u may vote lagi..lagi.. dan lagi.. Sila la sebar/gembar-gembur/hebah kan berita ini. hehe.


Thanx in advance...


*************************

Owh.. saya kenal orang ini. Kenal masa sama2 ber-island hopping di Langkawi baru2 ni. Tak sangka pulak leh jumpa balik walaupun jumpa gambar jek. Hehe..

Nampak tak brader ni kata belakang kitorg? Wife dia baik sgt.. Lembut je orang nye. Tak macam aku.. nampak lembut tapi ganas di belakang tabir. heheh.. Kalau akak ni terbukak / terjumpa blog aku ni.. aku ucapkan happy voting la kak..


3 comments:

Wana said...

kah kah aku dah vote dulu sebelum ko suruh... dah 10 kali aku vote tu.. cukuplah untuk hari ni.. esok lak aku vote lagi.....kekeke...

green apple said...

alamak, 28 tahun je kau? gila mudaaaaaa. terasa tua jap.

kejap je la.

congrats dapat masuk semis. agak-agak kalau aku hantar gambar aku sefamili siang-siang dah kena reject. Dengan anak aku yang paling muka kalau bergambar, laki aku yang tak penah senyumnya macam kena ambik gambar paksa, aku je yang lelebih sengih.

Sue said...

wana : mekacehh.. hehe

green apple: ehe.. nk kena panggel akak ke?? huhu.. cam tak sanggup plak sbb muka muda belia remaja, tp kalo nk bole je.. heh