Friday, June 20, 2008

Entry selepas mlm jumaat.. hahaha

Ermm cemana nk start ni ek? Cam da lama plak tak blogging. Waduhh ~! Okess.. Entry kali ni saje je nk up pics ngan zubye. Dah lama terperuk baru nk upload. Hihihi.. Very tired la this week. Attend a course at Akademi Audit Negara for the whole week. Baru hari ni relax sket coz da abes course kan.. Byk lagi pics actually but i'll upload later aa..



Hmm.. byk story-mory nk tempek kat sini. Nak buat sesi luahan perasaan. Hahahaha.. ye ke? Tah aar tapi yg penting aku dah nyampah kat org2 yg suke memfitnah dan memburukkan org lain semata2 nk bagi naikkan klas diri sendiri yg sememangnye lebammm iteww.. Nak tau ayat keji aku??? Haa... ditujukan utk org tu..



Ko da la keringg.. itamm plak tu.. org kg mana tahh.. dtg keje kat sini baru naik sket da belagakk. abes ko jaja cite konon aku dan kekawan ni bodoh.. Helloo.. sape yg bodoh? Ko ! tau takk.. ko tu tak layak pon nk pegang post tu.. Pasal degree ko tu 3rd klas.. pulak tu course yg tak menjamin masa depan. Lenkali amek la course yg power2 mcm aku dan kekawan aku. Opss.. sowie, lupa lak aku yg ko pon sbnrnye tak layakkk nk sambung degree. SPM gred 3 gamaknye. Huhu.. Owh gred 1 ke? Ala kalo gred 1 cukup2 makan wat hape???? Meh sini tgk SPM aku gred bape.. bole ke nk banding kan dgn spm ko yg da keronyok mana ko simpan tahh.. Bodow punye olang. Ko ingat asal ko dok bagi ekon kat montot bos2, dorg vote ko ke?? Hahahah ko tu la bodow, tak tau bos2 tu sbnrnye pon dok hanginnn ngan ko. Tu la... kalo ko vote kitorg ni, kan ke selamattt ko keje sini selama2nya. Hahaha ! Adios~





Phew~~! Lega skettt.. tu pun selepas ditapis2 punye ayat. Aku kan baik... hahaha...

Okehh.. go thru the pics la, lagi bestt!



Hoho.. tengok la damia beraksi nakal. Jenuh nk kejar satu padang. Aku yg tak larat nk kejar..



Siap berangan atas batu lak tu. Ingat boiprennn ke??




Gerammm tgk anak ibu ni la.. hari2 kena cium. Tak leh miss punye. Tido pon pandai peluk ibu skang ni.. Pagi2 bangun tido, bukak peti ais.. 'hisss..hiss...' Hahaha.. antu cheese gak nehh cam Nasya

2 comments:

green apple said...

best kan ada anak pompuan, baju cantik2.

Sue said...

a'aa.. mmg cantik2. tapi skang ni mata asik tengok baju anak lelaki jek. Apsal ekk? rezeki akan dtg nnt boy kot.. hehe tah bile la