Sunday, March 15, 2009

Yeayyyy!!!

Finally, dpt jugak berinternet kat umah. Thx, abang.....





Actually tak kisah pon tak surfing kat umah since dok umah lagi byk keje yg leh mem-bz-kan aku. Tapi memandangkan da nk hampir bersalin dan dan lebih suke surf info berkaitan baby-confinement etc, maka mmg harapp sgt ada internet connection kat umah.






Selain itu, lagi senang aku nk online shopping masa dlm tempoh pantang nanti. Ermm.. actually aku tatau pon kewujudan mende ni. Yg aku tau Maxis Usb broadband tu jek. Abg kata yg tu coverage tak power. Ye gak kot coz dia penah try member punye n tak dpt pon nk surf pa pe. Tapi yg ni memangggg lajuuuuu!!! Sukeeeee!

Okeh..mcm biasa nk tepek gamba damia. Dia sibuk punggah laci dan kuarkan tudung2 aku. Berkenan sungguh dgn anak tudung yg aku pakai masa kawen dulu tu. Bila aku kata 'damia mcm ct nurhaliza laaa...' (mcm la dia kenal ct) makin lebar sengehhh dia.




Gambar harus blur coz anak dara tak reti diam



2 comments:

PuteriSatu said...

sue....broadband ni apa nama eh...n sebulan berapa???

niza said...

sue..ko bile due???

super senior komander dgr citer nak wat reunion 21 ke 22 mac nih...kat ner aku x tau lak...dolu2 kata nak wat kat segamat...aku myb x gi la kot...jauhhh beb..