Thursday, October 15, 2009

Mia nak itittt...bole tak, bu?

Pagi tadi... on d way nk antar Damia n Khalish kat umah babysitter. Tiba2 damia cakap..
Ibu.. nak itittt.. nak akan ititt.. apar la..

Aduhaii.. pagi2 carik ititt pulak. Mana nk jumpa sayang oi. So aku pon ckp la, kena tunggu ayah balik dulu kite gi makan sama-sama. Ititt ada malam2 je...

Erhmm.. oke..
*sedang berkira2 mau belanja mereka makan di mana. Dah lama tak makan kat Muara Ikan Bakar. Sedap lagi ke? Tapi itu seafood. En.suami tak leh makan byk2, nanti kaki sakit. Mana yea? Owh sedap jugak kalau makan kat VS. Tapi boleh ke Damia behave? Kang wat maluuuu je tumpah sana sini macam dulu tu. Hehe...*


Ititt = Beefsteak okehhh.... sungguh minah salleh! Mana taknye, masa ngandungkan dia dulu menu yg bole masuk hanya lah menu2 western. Tu jadiknye... huhu

4 comments:

Misbehave said...

saya pon nak mkn ittit la malam ni.hehe.

mamalieyna said...

amboi dak budak skrg, selera..kemain..tula ibu yg ajar camtu dlm perut agi kan.. :)

dzi said...

su, kat sebelah umah aku ni ade tmp mkn western sedap. murah lg. tak tipu wei. kat traffic light selayang mall tu je. kebar msti tahu nye...

Sue said...

Misbehave: huhu..makan kat ne? sila wat review yekk!

Mamalieyna : tu la nk wat cemana.. ngandungkn khalish asyik makan menu kampung je. tgk la nanti..jgn umo setahun dia mintak nak masak lemak tempoyak sudahhh! hehe

Dzi : owh ye ke.. bole..nnt aku tya kebar.. janji sedap dan murah. baruuu la berbaloi baloiiiii... haha