Tuesday, October 6, 2009

Bio-Aura membantu pesakit batu karang!!!

Ehh.. bukan nk update pic raya. Belum lagi. Sorry yea kalau ade yg tunggu nk tgk gambar kami sedondon anak beranak. Tapi sgt sukee tgk pic raya kami yg itu. Tak caya.. tunggu la kemunculannya nanti.... (cewahhhhh..)

Just nak share ngan kekawan semua.. pasal satu testimonial dari rakan saya yg menggunakan Bio-Aura Hi-Tech Water System. Ceritanya begini..............

Dalam bulan April 2009 suami rakan saya ni mengalami kencing berdarah, sakit usah cakap la. Pergi la check kat Az-zahrah Bangi. Dan disahkan menghidap penyakit batu karang. Kemudian refer ke KPMC Kajang pula. Doctor buat x-ray dan mendapati terdapat 2 biji batu karang di dalam perut. X-ray kali ke-2 pula mendapati batu karang tu da berada di celah2 usus, da terbelit2. Jadi Doctor menyarankan agar buat operation. Kos utk operation mencecah RM 5ribu.

Setiap kali sakit, kencing sure berdarah. Dan suami rakan saya hanya memakan pil tahan sakit selama 2 bulan. Rakan saya pula telah membeli set Bio-Aura dan menyarankan suaminya minum air Bio-Aura sahaja! Nak buat air kopi ke teh ke... just guna air dari Bio-Aura. Alhamdulillah.. selepas lebih kurang 2 bulan, pada satu hari suaminye terasa hendak terkencing. Dan semasa kencing suaminya merasakan seolah2 ada benda keras yg keluar. Bila di teliti, rupa2nya 2 biji batu (karang) tu yg keluar. Alhamdulillah... tak perlu operation dan sakit pun hilang!

Dan lagi satu, mereka ada 2 org anak dan kedua2nya mempunyai penyakit asma. Setiap kali batuk, pasti akan diserang asma. Dan anak2 nya tidak berpeluang utk menyertai aktiviti sukan seperti lumba lari. Setiap kali tu mesti akan diserang asma. Dan alhamdulillah, esok ada hari sukan di sekolah anaknye. Dan yg paling membahagiakan adalah, anaknya merupakan salah seorang peserta acara lumba lari!! Rakan saya kata, sejak menggunakan Bio-Aura, batuk berkurangan dan anak jarang diserang asma. Alhamdulillah........

Tak sia2 rakan saya membelanjakan duitnye hanya RM2080 untuk kesihatan suami dan anak2nya... Syukur Alhamdulillah. Kawan2, apa yg penting dlm hidup kita adalah KESIHATAN. Kalau sihat, baru lah kita boleh bekerja. Nak buat apa pun boleh asalkan tubuh badan kita sihat!

Usah terlambat. Mulakan langkah anda dgn segera. Para isteri harus ingat, kesihatan suami dan anak2 tanggungjawab kita!

Ayuh, hubungi saya utk maklumat lanjut.
Dan kalau nak tau macamana bizness ni boleh membantu menambahkan pendapatan, saya sedia berkongsi ilmu.
Hubungi saya di talian : 017- 276 8818
Email : sue.qaisara@gmail.com

2 comments:

mamalieyna said...

Bagus ye Bio_Aura ni..huhu..just minum air dia je leh kuarkan batu karang, hebat!!..
kalo berminat nnti, sure kite contect..bfore this, ada gk kwn usband dok suh beli..kite takde penyakit ni, fikir byk kali la gk nk mmbeli..hehe...

Sue said...

aihh mamalieyna, takkan nktunggu sakit baru nk beli kot? heheh....