Monday, October 19, 2009

Sakit perutt la.... toilet prob lak tu kat tgkt 7 ni. Benci betul!

Khalish da 7months, jumaat yg lepas. Tapi sampai ke hari ni tak dpt snap latest pic dia lagi. Aiyakkk... Kenapa?

Sebab :

1. Salu snap guna camera hp tapi itu hp sudah problem la.. ada keypad yg tak leh tekan2. Nak masuk pincode pon tak lepas.

2. Camera digital? Suda masuk workshop lepas kena air simbahan mandian damia di Pool. aihh...

3. Hp sekarang? Ada camera..tp memory card kecik sgtt2, dan for sure gmbr yg di ambil pon saiz bape kb sajerk... dan tak cantekkkkkkkkkkk!!!

Ada sape2 nak hadiahkan camera tak? Muahahahhahahahaaaa.....

Weekend semlm adalah yg sgt best, rasanye la kot. Ye la.. tiap2 weekend best sbb tak yah bangun pagi2, gosok2 baju... siap2 g keje.. Semlm ada kenduri pulak kat umah jiran. Yg bestnye tak yah la masak. Makan free je la bulan ni..

Dan..o-owh semalam perut sgt2 meragam. Khalish pun. Smpai mlm dia tak leh tido lena. Ciannn anak ibu. Sapu2 minyak Yuyi pon tak elok. Eh..Khalish tak leh pakai la myk yuyi tu, panas sgt kot. Sbb kulit dia naik biji2 mcm ruam. Kena beli minyak telon Bebiku la nmpknye....

Dan pagi ni aku sgtttt letih. Semalaman menjaga Khalish. Dia tanak tido dlm cot. So terpaksa letak sebelah aku. Nasib baik jugak Damia tak lasak. Bila aku terjaga tgk elokk je dua beradik tu berpelukan. Comelll! Hihi...

Owh ayah balik lambat mlm tadi. Buat keje kat umah kwan dia. Sampai tgh malam. Cian ayah, weekend pon kene keje. Camtu la kalo keje takde opis hour neh. SUkati dia je..hehe.. Asal bahagia udahh...

Eh..ok la..nnt update lagi. Bye

2 comments:

mamalieyna said...

hehe..mcam2 citer ada ee..pepun yg pntg mkn free.. :)
*ala cian khalish sakit perut jugak ye, cepat2 upload pic terkini..msti bersemangat kan badan dia, sbb bf..Arifku makin slim pulak..huhu..

Sue said...

tu la lieyna.. hehe yg penting mkn free..

ala ariff slim pon tak pe.. tgk kat chart dia, kalau berat ok..so no worries la kan.