Tuesday, November 17, 2009

"Apple" vs. "Pear"




Sebagai seorang wanita, mana satu yang anda mahu? Apple atau Pear? Dan kalau2 lah ada para lelaki bergelar suami atau tunang atau boyfren yang baca blog ni, pattern manakah yg anda mahu ada pada isteri/tunang/girlfren anda?



Pasti ada yang berkata "saya suke bentuk HOUR-GLASS" O-yeahhh??? Tapi suke tak kalau badan yang berbentuk Apple di transform kepada Pear?? Dan tak mustahil Pear menjadi Hour-Glass pulak nanti.... \(^^)/



Tak kiralah apa jua bentuk badan anda, anda masih mampu utk mempercantikkannya lagi. Nak tau bagaimana? Premium Beautiful lah jawapannya... Mampu merubah bentuk badan hanya dalam masa 5minit. Tak percayaa...? Cuba la....






CREDITED:

*1st pic from here

*2nd pic from here

5 comments:

mamalieyna said...

huwaa terasa diriku spt epal itu..huhuhu..nk jd pear juge.. ihiks.. :)..kena la buat pelaburan sket ee.. of course la kan nka cantik..hehe..

Sue said...

yerpss.. kata nak cantikkk, kan?? melabur for long-lasting item apa salahnye.. :) cepat mamalieyna, sementara stok masih ada ni.. hehe

mamaelly said...

heehheh elly pear...montot besooorrrr...ahaks..janji hubby suke..ups

The Queen Bee said...

bentuk saya mcm bola!! haha

Sue said...

mamaelly : ehhehehe pas bersalin nnt jgn lupa pulak..kang tetiba jadi apple je tak pasal2. eheheh..

hanis : huhu tak pe..next yr bola da kempis!