Sunday, November 22, 2009

D&K @ Birthday Bash Zara

D&K = Damia & Khalish.

Waah..mcm best pulak guna D&K tu. Huhu.. Actually event ni awal bulan ari tu.. Tapi disebabkan kebizian tahap gaban, maka baruu la nk buat entry pasal Birthday si YAYA ni. hihihi..


Dyan Zara Emelyn binti Mohd Ruhaifi. Admire gileeeerrr lahh! dgn nama dia. Ingat lagi masa Linda pregnant dulu, dia mmg sukeee sgt dgn nama Zara masa wedding Raja Nazrin ngan Tuanku Zara yg cantikkk tu. And dia berhajatt sgt kalau dpt baby girl nk bagi nama Zara.


Actually Zara ni sebaya je ngan Damia. Cuma damia lahir awal tahun. Zara hujung tahun. So Zara masih nmpk mcm baby lagi compared Damia. Ye la kann.. Lagi bape bulan je Damia nk cecah 3thn.


Cite pasal Linda pulak, dia ni opis-mate aku. Kenal masa aku baru2 keje kat sini la.. INgat lagi..kami berkenalan dlm toilet. Hahahhaa.. dia yg ramah, tegur aku dulu. Nak harapp aku??? Aku kan pemaluuuu..hikhikhik. Tu yg penah ade sorang umat tu, marah pulak bila aku tak tegur dia masa dia turun dr tangga bak seorang Permaisuri. Macamanalaaah aku nk tegur. Kenal pun tak! Pulak tu aku baruuuu je keje tak smpai seminggu. Hihi..kelakar.


Okeyy..kita enjoyy la beberapa pic yg sempat aku snap. Sowie ye kualiti gambar adalah kurang memuaskan. Tunggu lah aku kaya sikit hari lagii.. aku sambar DSLR pulak. Owhh impiann ku!!



Deco yg simple tapi menarik. Suke kombinasi warna balloon tu.


Ruang khas utk makanan kanak2.

Alamak.. ayah budak pon amek food kat sini. hehe



Hepiii besdayy to uuu..hepi besday to Baby Doll!! Ehh...


Cake-cutting with mummy yg vogue walau pregnant dan letih!




Birthday Girl






Ada pinata game. Damia excited nk join.



Tapi susah gile nk pecahkan pinata ni.


Damia sgt admire princess cake ni.

Nak makan pon cam sayangg je kan?





Finally, of coz la ade gambar kami!!
Nasib baik aku tak nmpk terlalu besar dlm ini gambar. Hahaha.. thx to Zara n perut u yg buat u nmpk lebarrr..n thx to khalish yg buat pinggang i jadi tak nmpk. :p

Kami meninggalkan majlis pada pukul 3pm kot rasa2nya. Khalish da penat sgt. Pas cuci dia nye poo poo, terus nenenkan dan dia tertido tanpa pakai suar. keciannn sgt!



Apa2 pun, kami mmg enjooooyyy sgt2 kat party Zara tuh! Thx to Linda & Pitt yg sudi menjemput kami sekeluarga. Dan thx to akak2 dan adik2 serta mak Linda yg rajin melayan kami. Baik hatii sungguh family dia. Suka tgk hubungan akrab Linda & Family..

Owh lupa pulak. Damia sukeee sgt nak kawan ngan Zara, Alesya dan Zalia. Tapi tak sempat nk main lama2. Huhu.. Tahun depan jemput la lagi yea!!

5 comments:

mamalieyna said...

wow cantiknye kek princess tu..mmg sayang nk makannyer ye..
*huhu nmpk debabnyer khalish, sedap ye lps poo poo terus lena..

lily azliyana @ mama zara said...

sweetnya nama bday girl..dyan zara emelyn..=D

sy plak, admire name zara sejak terbaca kisah anak zahnita wilson, pragawati tuh. anak die nama zahrafina n dipanggil zara. tros berangan nk baby girl nama zara jugak..hehe

Ima said...

waaaahhh..linda preggy lg rupe nye...
hot mama vogue...
mama n zara sama2 nomey...
epy beday zara...sowi x dpt dtg!

Sue said...

mamalieyna : tu la pasal kan. sayang je nk mkn. harga da la mahalll.. dekat 300 tuh. aduyaiii..sayang duit kalo aku! hehe

mama zara: o0 ye ke, sy pon suke nama zara tp sib baik ari tu dpt baby boy. ahaha

Ima : laa ko tak tau ke?? weih asal tak dtg? rugi tauuu tak dpt jumpa aku. ahhaha..mcm artis je pulak

Ima said...

hehe, sori sue..
mmg aku plan nak g...
tp, big bos ade game paintball plak..
sedih btul...
nanti kem salan kat linda yerr