Friday, February 19, 2010

Hong Kong

Bukan saya.

Tapi kalau saya pun, apa salahnya kan?

Tahun lepas tak bercuti sangat pun. Jadi untuk tahun ni, dah plan nak cuti-cuti naik flight dgn family. Seronok sebab Damia selalu cakap nak naik aeroplane.... jadi sudah ada perancangan untuk bawa anak2 bercuti. Tapi sebelum itu, harus selesaikan tugas dan kerja2 yang ada. Baru bestttt...

Eh.. next week BFF saya sudah kembali bertugas. Kejap je da 60hari cuti. Huhu.. Sekarang tgh sibuk ajar bibik baru buat keje. Hope bibik ko leh buat keje la yea, Linda...

Yang bestnya, nasib baik dia tak jadi sambung cuti lagi. Ala.. lagipun tak elok bawak baby baru abis pantang pi bercuti2 jejauh tu. Kang dia nanges dalam flight kang.. mana nak landing? Msia dgn HK jauhh tu. Hehe.... So tahun ni kita da ada agenda percutian masing2 la yea? Bestttnyeeeeeeeee...........

**walopon aku cuti dlm mesia jek.. ko cuti luar mesia.. tapi aku tetap suke**

Ok, sbnrnye nk upload gambar dan cerita CNY tapi server macam lemauu je. Nanti2 lah..

(ok sudah bole upload 2pcs)


Oh lagi satu, HAPPY BELATED BIRTHDAY to my bff, ZALINDA, on 14th Feb yang lepas.... Sudah tua kamu. Jangan lupa tayang hadiah dari suami kamu, ya... kot2 aku dapat aura macam kamu, merasa la haku pakai designer handbag macam kamu. Hehehe...

p/s: tunggu cerita CNY kami oke.. takde la best bangatt..tapi mmg bestt la.. ahaha

4 comments:

mamalieyna said...

waa khalish tu dh pndai hisap straw ke..? comel! eeii.kak damia cekci kt tepi laut eh?! ^_^

gee ryder said...

ingt u nk gi hk disneyland td hehe..takpe thn ni dlm msia..thn dpn luar msia..gilir2 ar hehe

Sue said...

mamalieyna, tu eksen semata2. kalo tak bagi dia merajuk. mcm gegerllll... geram tau. hehe tapi mmg nak ajar pon dia sedut straw tu.

Sue said...

gee,

hihi insyaallah kot masin kata2 u merasa la i p hk.