Wednesday, December 26, 2012

Besday yg ke 74 & testimoni BBPLUS KOLAGEN

Sekejap je dah hujung tahun. Cuti sekolah kali ni memang tak kemana-mana pun. Sebab sepanjang tahun ni pun da banyak kali berjalan... Damia pun tak sibuk nak gi mana-mana. Takat gi Tesco dapat beli toys pun dia da happy sangat dah. Dalam pada taknak belikan apa2 toys lagi.. dalam pada nak mengajar supaya tak semua request dia dpt ditunaikan... sbg ibu, tetap tewas bila anak memujuk rayu. Phewwwwwww.. Tak pe la.. itu rezeki anak2 la kan. 

Khamis 20.12.2012 tu besday mak yang ke 74 tahun. Cuma dapat celebrate pd hari jumaat je. Tu pun tak plan pun. Tetiba je rasa nak celebrate. Balik keje dah lambat, singgah gerai sate dkt dgn rumah, order dulu. Lepas maghrib baru dtg amik. Malam tu sempat gi Secret Recipe beli kek. Yang excited dah tentu la cucu2nya... berebut2 nak potong. Yang kecik tu pun sibuk....




Weekend, just gi tesco, mydin... tu je la. Aku teringin nak makan ikan bakar kat Bagan Lalang. Tapi hsbd kata dia ade keje..so redha je la.. tup tup tengok dia tak gi keje pon. sakit je ati.... nasib baik la tak mengidam sangat pon. Tapi kalau baby kuar nanti air liur meleleh je, siap la ayah!




Budak ni makin manja la lately ni. Geram dgn dia. Nakal pulak tu. Garang pon yea. Panggil damia as 'kak...'  tapi panggil abg dia as 'ish..' je... tak tau nak panggil dia ape. Selama ni panggil adik je.. last2 just kerapkan panggil dia as 'abg cik' (abg kecik) je.... bole je la...





Rajin gosok2 tummy aku, n kiss baby... bila ada iklan tv kuar gambar baby, cepat2 panggil aku suh tengok. Asal dlm paper or mag or fb yg ade gambar baby pun sama... Skang ni tiap kali nak gi keje, kena bawak dia naik kete round dulu... sabar je la..kalo ayah ade kan senang..suh ayah bawak...

Owh, last thursday order barang dgn ajasu. friday da sampai. Cepatnye.. effisien sungguh!! Set nonaroguy je belum sampai2 lagi.. eh baru je call rumah, damia kata da sampai. Kiranya ajasu lagi efisien la kan...



Ni la dia 3 barang yang aku order. Harap sangat berjaya bfeeding selama mungkin kali ni....


Ni nak citer pasal BBPLUS KOLAGEN. Dapat whatsapp testimoni from my customer aka my fren yang baru habis pantang dan masih dalam cuti lagi...



*sms no.1 tu actually dia suh aku download LINE -free calls & sms. Hehe.. so kalau call nnt tak kena charge la..jgn salah faham pulak yea*


Dia baru minum sekotak lebih. Tu pun skip2 jugak katanya... Daripada gambar yg dia bagi, aku mmg nampak beza yang ketara.


  • Dia lebih cerah
  • Dia lebih gebu
Yang lain2 aku tak tau sebab belum jumpa... tapi 2 kesan ni aku nampak dr gambar latest yg dia bagi. Dia selalu bagi gambar, so aku bole nmpk beza b4 n after...



Sape lagi nak BBPLUS KOLAGEN? 

Call/sms/whatsapp : 019-2289693 / 017-2768818



2 comments:

mamalieyna said...

Happy mak harinya dirai :-)

Waah syok tu ada pkmbngn positif..kalau eina dh sedia nnti, eina sms awak ye.. :-)..nana tau ad a bonus lebih tahun ni :-)

Sue said...

mamalieyna...

alhamdulillah mesti rasa happy bila diraikan.. walaupun kek tu citarasa anaknye hahahahha.. cucu yg request nak kek kartun2 pon bolayan sbb maknye nak kek itu jugakkkk...