Wednesday, February 18, 2009

Product TheLilCaliph (siri 2)


***************************



Teringat 1st experienced of being a 1st time mom dulu (2007). Breastfeeding my doter tp byk problem. Paling tak suke (sedih) bila my niple becoming sore and cracked. Siap luka lagi ha.... bila pump susu pon ada blood kuar n termasuk dlm susu.




Surfing TheLilCaliph tadi dan jumpa satu produk ni. Natural Nipple Butter. Memang sesuai utk nursing mom dan selamat utk baby yg breastfeed. Harganya pon amat berpatutan. Hope kali ni takde prob lagi utk bfeed baby. Yeayy!!


Dan satu lagi prob yg pernah dialami adalah bila tiba masa utk bfeed baby di public area. Kalau tempat tu ada baby's room (cthnye jusco) mmg takde masalah. Ehh.. tapi kadang prob jugak coz bukan mothers je ada dlm room tu. Kadang bapak2 pon ade dan siblings yg lain tu yg da besar2. So segan jugak kan...?

Sebagai alternatif, nursing ponco adalah pilihan yg terbaik! Harga pon murah sajekk iaitu RM59.90. Design yg stylish dan sesuai utk digunakan dimana2 sahaja, termasuklah ketika menikmati hidangan malam. Kalau tak digunakan masa bfeed, masih bole digunakan sbg shawl utk menghangatkan badan. Dan yang paling bestnye, ponco ni dibuat daripada fabric yg see-through so baby akan rasa lebih secure dan tak rimas utk bfeed. Sape suke nak makan2/minum dlm gelap kan???

Kedua-dua produk di atas boleh didapati di TheLilCaliph.

Utk link ke web tersebut, just klik je kat word. Happy surfing n happy shopping!!

1 comment:

As said...

Bagus la product from the lil caliph ni...
byk tul product yg kita leh dpt