Wednesday, December 16, 2009

Berita Hangattttt!!!!


My beloved partner, Hanis, text me last week. Just to inform that..
Our company next trip is...
SWITZERLAND!!!
YEayyyyyy!! Besttnyeerrr.. tak sabar nak pegi tau.




Perkampungan yang sangatttt cantik - pic google.




Gunung yang sangatttt cantik jugak - pic google.


Dan kenapa saya excited nak ke Switzerland??? Sebab suka panorama yang sgt indah.
Hati ni sgt cemburuuu (bukan dengki yea.. cemburu yg +ve) bila tgk gambar2 Saifulnang, Intan dan Orked kat Swiss. Tak percaya? Bole tgk blog Orked.

Gambar2 di bawah adalah drp Blog Orked tau.

Bestttnye kalo dpt bergambar kat sini!






Teringat cite Salman Khan & Karisma Kapoor yg menari2 kat tgh jalan ni.



Subhanallah.. semoga Allah permudahkan urusan aku dan supaya aku dpt sampai ke tempat ini. Amiin..

Apa yang penting, holiday ni for FREE okeh!!!
-Air Ticket
-Accomodation
- Food
-Transportation
-Tour
What else??? Hanya bawak camera dan baju2 je utk melawa2 dan bawa pulang gambar anda!! Huhu......

Sape nak ikut?????? Contact me for more info, ok. Jangan lupa....
017- 276 8818

6 comments:

Orked said...

wah, bestnya! dapat pergi freeeeee! :) enjoy yourself tau, and take loottsss of pictures!

lily azliyana @ mama zara said...

aduhai..bestnyer dpt vacation FREE!! sgt jeles ok..my comp tkdenye nk buat trip2 mcm nih..huhu..

nway, org luar boleh ikut ker sue..ni yg bz body nk info jugak nih..=p

mamalieyna said...

waah bestnye g swiz pree..waah bertuah bangat nih! hikhik..hope impian terlaksanan dgn jayanye! ^_^

* hepi 9th month to khalish yg encem tue!!

Sue said...

Orked : thx... hihi

Mama zara : ni yg best bila buat biz. ada email x? or just email me nnt kite cite...

mamalieyna: thx.. amiin.. hehe hepi 9th months jugak utk ariff. mcm kembar pulak kan?

gee ryder said...

betul ke bole ikut? hehe..

swiss mmg best n cantik!
my hubby penah pgi..tp sedih sekali i xdpt ikut huhu

Sue said...

gee: boleh..boleh ;)