Tuesday, December 15, 2009

Weekend? Wedding?

Weekend yang agak memenatkan! Lupa nak maklumkan kat sini... anak buah kawen sabtu lepas. So agak bz walau sbnrnye buat2 bz. Hehehe...

Alhamdulillah..semuanya selesai. Photographer yg di hire very last minit pon sgt2 perform! Thx a lot Ereen. Kenal di SUSUIBU.com. Huhu... Nanti aku letak link dia. Tak ingat pulak blog dia apa.. sowie...

Alhamdulillah jugak anak2 tak meragam sepanjang majlis berlangsung. Khalish pon tak de merengek2 kepanasan ke apa ke.. sukee je dia tgk org ramai2. So badan pun takde la letih sgt. Dan lagi satu, maybe sbb kali ni guna katering. Mmg tak memenatkan. So far semua wedding adik beradik dan anak2 dorang sumenye gotong-royong. Memang meriah tapi penat... seminggu melepek!

Gambar, tunggu la officialnye gmbr siap. Nanti ku upload la sikit kt sini. Tak amek pic langsung pon ari tu.. sibuk ke hulu ke hilir walau takde keje pon sbnrnye. hehehe.. lebih kpd melayan anak dara kecik tu je.

Ok la.. takde gambar pon!! HEheh..

2 comments:

mamalieyna said...

alaa baru nk tgk pic org kawen2 nih..hehe..bulan ni banyak tul layan mata ngn pic2 orang kawen..musim kan.. ^_^

Sue said...

musim mengawan.. hehehehe